Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Toto Wolff kommentoi Mersu-tähden sopimustilannetta: “Hänen on oltava varma siitä, että…”

Lewis Hamilton
Pixabay

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff, ottaa kantaa Lewis Hamiltonin tulevaisuuteen. Mersu-pomo ei omien sanojensa mukaan syyttäisi brittikuljettajaa, jos tämä haluaisi vaihtaa toiselle valmistajalle.

Lewis Hamiltonin sopimustilanteeseen ei olla vieläkään saatu selvyyttä. Kuten hyvin tiedetään, englantilaisen nykyinen kontrahti umpeutuu kuluvan kauden jälkeen.

Miehen tulevaisuudesta on esitetty runsaasti erilaisia arvioita ja yhtenä vaihtona pidetään siirtymistä Ferrarille, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella.

Mercedes-pomo, Toto Wolff, vakuuttaa olevansa sinut sen kanssa, jos Hamilton päättää pakata laukkunsa ja siirtyä jonkin kilpailijan riveihin.

– Jos Lewis haluaa vielä juhlia maailmanmestaruutta hänen on oltava varma siitä, että hänellä on siihen riittävän hyvä auto. Jos me emme pysty näyttämään, että voimme tarjota hänelle oikeanlaista autoa seuraavien vuosien aikana hänen on suunnattava katseensa muualle.

– En usko, että hän tulee lähtemään lähitulevaisuuden aikana, mutta jos niin tapahtuu seuraavien vuosien aikana ei minulla ole sen kanssa mitään ongelmaa.

– Lewis on siinä vaiheessa uraansa, että asioista on voitava puhua suoraan. Meillä on täysi luotto toisiimme vaikeuksista huolimatta.

Lähde: News24

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1