Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n huippuottelusta muodostui äärettömän tasainen kamppailu: “Tänään ei ollut minun iltani”

UFC-mestaruusvyö
AOP

Kamaru Usman joutui pettymään raskaasti, kun Leon Edwards nappasi pistevoiton Lontoossa järjestetyn UFC 286:n pääottelussa. Nigerialainen jakoi reilut kehut vastustajalleen tasaisen ja armottoman kamppailun jälkeen.

Pitkään odotettu Leon Edwardsin ja Kamaru Usmanin välinen mittelö näki vihdoin päivänvalon.

Molemmilla oli ottelussa omat etsikkoaikansa, mutta kumpikaan ottelija ei saanut tuntuvaa yliotetta.

Miesten edellinen kohtaaminen nähtiin elokuussa, jolloin voitto meni Edwardsille tyrmäyksellä. Usman oli parempi vuonna 2015, joten trilogia tuli päätökseensä Lontoon tapahtumassa. Panoksena oli välisarjan mestaruusvyö, joka jäi toistaiseksi Edwarsin haltuun.

Usman oli pettynyt lopputulokseen, mutta antoi silti reilut kehut vastustajalle.

– Haluan kiittää koko valmennustiimiäni, perhettäni, ystäviäni ja kannattajia. Arvostan teitä jokaista suuresti. Tänään ei ollut minun iltani, mutta työ jatkuu, kuten aina. Onnittelut Leonille hyvästä suorituksesta.

Näillä näkymin Usman ei ole saamassa uusintamahdollisuutta, sillä Dana White kertoi, että Edwards puolustaa vyötään seuraavaksi Colby Covingtonia vastaan.

Entinen mestari kärkkyy kuitenkin omaa tilaisuuttaan ja lienee vain ajan kysymys milloin hän pääsee jälleen titteliotteluun.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit