Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Kilpakumppani ihmeissään Red Bullin vauhdista: “Nopein auto mitä olen ikinä nähnyt”

Red Bullin vauhti teki Hamiltoniin vaikutuksen
AOP

Red Bull dominoi Saudi-Arabian GP:tä vieden kaksi korkeinta palkintopallisijaa.

Sergio Perez onnistui pitämään 15. lähtöruudusta startanneen Max Verstappenin takanaan ja ajoi osakilpailun voittoon. Aston Martinin Fernando Alonso ajoi toisen kerran peräkkäin kolmannelle sijalle.

Red Bullille ei löytynyt kilpailussa todellista haastajaa ja tallin dominanssi sai Lewis Hamiltonin hämilleen.

– En ole ikinä nähnyt noin nopeaa autoa…, Hamilton ihmetteli.

Seitsenkertainen maailmanmestari, Hamilton, tietää toki itsekin, miltä F1-sarjan dominointi näyttää, sillä mies on saanut sen itsekin kokea Mercedeksen kanssa. Red Bullin meno on brittikuskin mukaan kuitenkin jotain aivan muuta.

– Silloin kun me olimme nopeita, emme olleet ikinä noin nopeita.

Mercedeksen tallipäälikkö Toto Wolff ei ole Hamiltonin kanssa täysin samoilla linjoilla Red Bullin dominanssista.

– Meillä on ollut niitä vuosia, kun olimme aivan yhtä vahvoja. Vaikka se ei olekaan show’n kannalta hienoa, että samat kaverit voittavat koko ajan, se johtuu siitä, että he ovat tehneet hyvää työtä ja me emme, Wolff kommentoi viitaten kausiin 2014-2016 ja 2020, jolloin Mercedes dominoi sarjaa.

Red Bullin RB19-auto on jatkoa viime kauden mallista, jolla Verstappen ajoi ennätysmäärän voittoja yhdellä kaudella. Kauden kahden ensimmäisen kilpailun perusteella muilla talleilla on vielä paljon töitä tehtävänä, jotta Red Bullille löydetään haastaja vielä tälle kaudelle.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1