Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Toinen sija ei lämmittänyt Max Verstappenia – Tallikaveri Perezille ei herunut kehuja

Max Verstappen tyytymätön Saudi-Arabian GP:n jälkeen
AOP

Red Bullin kauden toinen kaksoisvoitto ei Max Verstappenille riittänyt.

Toinen sija ei paljon Max Verstappenia lämmittänyt. Vaikka miehen tallikaveri Sergio ‘Checo’ Perez ajoikin kilpailun voittoon, näytti hollantilainen nyrpeää naamaa kisan jälkeen.

– Henkilökohtaisesti, en ole iloinen, Verstappen töksäytti.

– Pystyin nousemaan toiselle sijalle, mikä on hienoa ja yleisesti koko tiimissä on hyvä fiilis ja kaikki ovat tyytyväisiä.

Verstappen teki kuitenkin selväksi, ettei tyydy ajelemaan Perezin takana.

– En ole täällä ollakseni toinen. Varsinkaan, kun tehtaalla tehdään niin kovasti töitä, jotta tänne voidaan saapua hyvässä kunnossa ja varmistaa, että kaikki on valmiudessa, ja sitten on ajettava palautumiskilpailu.

– Mutta kun taistellaan mestaruudesta ja näyttää siltä, että autoja on vain kaksi, meidän on varmistettava, että nämä kaksi autoa ovat luotettavia.

Kaikkia Verstappenin kommentit eivät ole miellyttäneen ja muun muassa entinen maailmanmestari Nico Rosberg arvosteli hollantilaista tämän huonosta asenteesta kisan jälkeen.

– Se ei todellakaan ole hyvä asia, Rosberg kommentoi Verstappenin asenteesta Sky Sportsille.

– Lisäksi lauantaina hän lähti radalta hyvin nopeasti ja jätti ilmeisesti tiimipalaverin väliin. Se ei ole hyvä lähestymistapa eikä mentaliteetti näin kauden alussa, kun tiimi on tehnyt niin loistavaa työtä auton kanssa ja tekee niin kovasti töitä.

– Hän voisi olla hieman hyväntahtoisempi, sanoisin, Rosberg tylytti.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1