Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n titteliottelu jäämässä haaveeksi Dana Whiten varoituksesta huolimatta? – “Uskomatonta kuraa”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Merab Dvalishvili otti taannoin UFC-uransa toistaiseksi suurimman voiton kukistettuaan kevytsarjan entisen mestarin Petr Yanin. Miehen seuraavaksi vastustajaksi on kaavailtu Aljamain Sterlingiä, mutta georgialainen on kieltäynyt ottelemasta tiimitoveriaan vastaan.

UFC:n kevytsarjan haastaja Merab Dvalishvili otti pari viikkoa sitten vakuuttavan voiton kukistamalla entisen mestarin Petr Yanin.

Kamppailusta muodostui suhteellisen yksipuolinen Dvalishvilin oltua parempi jokaisella osa-alueella. Tuomio irtosi yksimielisellä tuomaripäätöksellä.

Miehelle on tarjottu mahdollisuutta otella seuraavaksi mestaruusvyötä hallussaan pitävää Aljamain Sterlingiä vastaan.

Dvalishvili on kuitenkin kieltäytynyt kunniasta, sillä hän ei halua astua kehään samaan tiimiin kuuluvan ottelijan kanssa. UFC:n pomo, Dana White, ei ollut asiasta kovinkaan mielissään ja antoi hiljattain kipakoita kommentteja medialle.

– Puhuin juuri tästä aiheesta juuri jonkun kanssa. Tämä on uskomatonta kuraa, johon alan olla totaalisen kyllästynyt. Ennen vanhaan tiimit olivat pienempiä ja vaihtoehtoja oli vähemmän.

– Nykyään kaikki ovat kavereita keskenään. Mielestäni sen ei pitäisi kuitenkaan estää ottelemista. Merabilla on nyt mietinnän paikka ja iso päätös tehtävänään. Hänen tulee kestää tekemänsä valinnan seuraukset.

Viimeisten tietojen mukaan georgialaisottelijan mieli ei ole kuitenkaan muuttunut, joten näillä näkymin ottelu jää toteutumatta Whiten varoituksesta huolimatta.

Lähde: MMA Weekly

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit