Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenin isän tyly reaktio tallentui tv-kameroihin: “Todella epäurheilijamaista” – Katso video!

Jos Verstappen ei iloinnut Perezin voittoa
AOP

Max Verstappenin isän tyly reaktio Perezin voitonjuhliin tallentui tv-kameroihin.

Sergio ‘Checo’ Perez onnistui pitämään 15. lähtöruudusta startanneen Max Verstappenin takanaan maaliviivalle saakka ja Red Bull nappasi ylivoimaisella suorituksella kauden toisesta osakilpailusta kauden toisen kaksoisvoittonsa. Kaikki Red Bullilla eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä lopputulokseen.

Jos ei ollut Verstappen itse tyytyväinen kakkossijaansa, niin ei sitä ollut myöskään hollantilaisen isä. Jos Verstappenin hapan reaktio Perezin voitonjuhliin tallentui tv-kameroihin, eivätkä fanit ole miehen toiminnasta mielissään.

Perez hyppäsi Red Bullin henkilökunnan, perheensä ja ystäviensä syleilyyn maalialueella kilpailun jälkeen. Verstappenin isä ei voitonjuhliin kuitenkaan osallistunut vaan seisoi naama happamana, kun Perez juhli vieressä.

Hollantilaisen reaktio ei ole kerännyt ylistystä F1-fanien keskuudessa ja sitä on kuvailtu muun muassa “tylyksi” ja “epäurheilijamaiseksi”. Verstappenin isää on kuvailtu muun muassa myös “huonoksi häviäjäksi”.

Mikäli video ei näy, näet sen täältä.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1