Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Emil Ruusuvuorella jälleen karmaiseva arpaonni! – Puolivälierät Miamissa lähes mahdottomuus

Emil Ruusuvuori US Openissa
AOP

Miesten kauden toinen Masters 1000 -tason tennisturnaus käynnistyy tämän viikon keskiviikkona Miamissa. Viime sunnuntaina pelattiin vuoden ensimmäisen Masters -turnauksen eli Indian Wellsin loppuottelu. Indian Wellsin loppuottelussa Carlos Alcaraz kaatoi tyrmäävän esityksen päätteeksi Venäjän Daniil Medvedevin ja nousi takaisin ATP-listan kärkeen.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori nousi tällä viikolla ATP-listalla sijalle 54. 23-vuotiaalla suomalaisella oli loistava mahdollisuus kartoittaa kunnolla pistesaldoaan Phoenixin haastajaturnauksessa viime viikolla, mutta Ruusuvuori taipui toisen kierroksen ottelussaan Ranskan Quentin Halysille kolmieräisen väännön.

Tällä viikolla Ruusuvuori on mukana Miamin Masters-turnauksessa, mutta arpaonni on karmaiseva. Ensimmäisellä kierroksella suomalainen kohtaa joko karsijan tai “lucky loserin”. Toisella kierroksella tulee vastaan jälleen Espanjan kokenut Roberto Bautista Agut, jonka Ruusuvuori kaatoi 2-0 -erin hitaalla Indian Wellsin kentällä.

Kolmannella kierroksella odottaisi Alexander Zverev, kuten oli myös Indian Wellsissä. Mikäli Ruusuvuori onnistuisi selvittämään tiensä neljännelle kierrokselle, niin siellä todennäköisin vastustaja olisi hieman heikossa vireessä viime aikoina ollut Norjan Casper Ruudin.

Ruusuvuoren kannalta onni onnettomuudessa on se, että sekä suomalainen on onnistunut kaatamaan Zverevin nimenomaan Miamissa ja toissa viikolta on erinomainen otatus saksalaista vastaan takana.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis