Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

George Russell paljasti mielipiteensä Saudi-Arabian palkintopallisekoilusta: “Hieman maalaisjärkeä voisi käyttää”

George Russell kertoi mielipiteensä Alonson rangaistuksista
Pixabay

George Russell peräänkuulutti “maalaisjärkeä” Saudi-Arabian GP:n palkintopallisekoilun jälkeen.

F1-kauden toinen osakilpailu ajettiin viime viikonloppuna Saudi-Arabiassa, Jeddan kaupunkiradalla. Red Bullin autot ajoivat Sergio Perezin johdolla kisan selkeään voittoon, mutta kisan kolmannesta sijasta oli epäselvyyttä.

Aston Martinin Fernando Alonso ylitti maaliviivan kolmantena ja vastaanotti pokaalinsa normaalisti palkintojenjaossa. Palkintojenjaon jälkeen miehelle lätkäistiin kuitenkin 10 sekunnin rangaistus, koska mies ei ollut kilpailujohdon mielestä suorittanut aiemmin saamaansa 5 sekunnin aikarangaistusta oikein. Alonson rangaistusten myötä kolmossijalle nousi Mercedeksen George Russell.

Aston Martin haki kuitenkin kansainväliseltä autoliitto FIA:lta tilanteen selvitystä ja lopulta kolmossija myönnettiin takaisin Alonsolle.

Russell, joka toimii Grand Prix -kuljettajien yhdistyksen johtajana, toivoisi vastaavanlaisissa tilanteissa nähtävän jatkossa lievempiä rangaistuksia.

– Minusta tuntuu, että jotkut rangaistukset ovat olleet hieman liian äärimmäisiä, brittikuljettaja sanoi GP Fans-sivuston mukaan.

– Minusta pitäisi osoittaa hieman maalaisjärkeä.

– Mielestäni hän (Alonso) oli hieman vasemmalla startissa… hän ei hyötynyt siitä yhtään mitään. Ehkä viiden sekunnin rangaistus on liikaa. Ja sitten hänen varikkopysähdyksensä… 10 sekunnin rangaistus on siinäkin tapauksessa liian äärimmäinen.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1