Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Jatkuuko tenniksen nuoren supertähden juhlat? – Miamissa tarjolla hurjia tennisnäytöksiä

Carlos Alcaraz on Indian Wellsin mestari
AOP

Miesten tenniksen eli ATP-kiertueen kauden kolmas arvokilpailu käynnistyy keskiviikkona Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa, Miamin kaupungissa. Miamissa pelataan vuoden toinen Masters 1000 -tason turnaus. Viime viikonloppuna ratkesi vuoden ensimmäisen Masters-turnauksen voitto, kun Indian Wellsin vei Kaliforniassa nimiinsä Espanjan Carlos Alcaraz. ATP-listan ykköseksi takaisin noussut supertähti on ykkössijoitettuna Miamissa.

Tänäkin vuonna Miamin Masters 1000 -tason turnauksessa on mukana 96 pelaajaa joista 32 parasta on sijoitettu kaavioon. Kaavioon sijoitetut pelaajaa pääsevät suoraan toiselle kierrokselle ja kohtaavat ensimmäisen sijoitetun pelaajan vasta aikaisintaan kolmannella kierroksella.

Ykkössijoitettuna turnaukseen lähtevä Espanjan Carlos Alcaraz on Indian Wellsin jälkeen suurin mestarisuosikki etenkin, kun Serbian Novak Djokovic ei ole mukana. Alcaraz murskasi Indian Wellsin loppuottelussa Daniil Medvedevin murskaavasti 2-0 -erin antamatta mitään palaa venäläiselle. Medvedev on turnauksessa sijoitettu neljänneksi, joten pelaajat kohtaavat toisensa tässä turnauksessa jälleen aikaisintaan finaalissa.

Alcarazilla ensimmäinen kova testi odottaa kolmannella kierroksella, kun vastaan tulee joko 30. sijoitettu Maxime Cressy tai hänet suurella todennäköisyydellä kohtaava Andy Murray. Neljännellä kierroksella vastassa saattaa olla joko Tommy Paul tai Alejandro Davidovich Fokina. Puolivälierässä Alcaraz kohdannee Taylor Fritzin tai Tanskan Holder Runen.

Yläkaavion alaosassa kolmanneksi sijoitettu Norjan Casper Ruud saa heti ensimmäisessä ottelussa kovan testin, sillä vastaan saattaa asettua Valko-Venäjän Ilya Ivashka, jonka syöttö ja kämmen on kovaa luokkaa. Mikäli Ruud etenee mallikkaasti eteenpäin, niin ensimmäinen kova testi on edessä neljännellä kierroksella, kun vastassa odottanee Saksan Alexander Zverev. Zverevillä saattaa olla ottelu Emil Ruusuvuorta vastaan tiedossa kolmannella kierroksella.

Mikäli Ruud löytää pelivireen, niin puolivälierissä saattaa odottaa joko Italian Jannik Sinner tai Venäjän Andrey Rublev. Sinner pelasi vahvasti Indian Wellsissä edeten välierään Alcarazia vastaan. Rublevilla on ennen Sinnerin kohtaamista luvassa kovien syöttäjien tarjoamia testejä. Nämä herrat kohtaisivat siis neljännellä kierroksella ja kuka ikinä selvittää tiensä välierään joutuu pelaamaan Alcarazia vastaan päästäkseen finaaliin.

Alakaaviossa luvassa hienoja taistelupareja

Turnauksessa kakkoseksi on sijoitettu Kreikan Stefanos Tsitsipas, jonka Indian Wells pysähtyi heti toisen kierroksen ottelussa Australian Jordan Thompsonia vastaan. Tässä turnauksessa kovin testi odottanee neljännellä kierroksella, kun silloin pitäisi olla vastassa Venäjän Karen Khachanov, joka taipui Indian Wellsissä Davidovich Fokinan käsittelyssä. Mikäli Tsitsipas etenee puolivälierään, niin siellä saattaa odottaa Yhdysvaltain Frances Tiafoe, joka pelasi erinomaista tennistä viime viikolla edettyään aina välieriin asti Kaliforniassa.

Medvedev tulee etenemään neljännelle kierrokselle kävelemällä, sillä toisen ja kolmannen kierroksen vastustajat ovat enemmän massakentillä viihtyviä tapauksia. Neljännellä kierroksella saattaa tulla jo todella upea ottelu venäläisellekin eteen, kun vastassa odottanee Italian Matteo Berrettini tai Australian Alex de Minaur. Mahdollinen puolivälierä on taas helpompi kuin Tsitsipasilla, joka voittamalla neljä ensimmäistä otteluaan kohtaisi mahdollisesti Medvedevin välierässä.

Sijoitetut pelaajat aloittavat turnauksensa vasta perjantaina. Keskiviikon ja torstain aikana pelataan turnauksen ensimmäinen kierros pois alta, joka pitää sisällään yhteensä 32 ottelua.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis