Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Ronnie O’Sullivan lataa: “Snooker muistuttaa tällä hetkellä pubiurheilua”

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snooker-legenda, Ronnie O’Sullivan kritisoi lajin nykytilaa. Seitsenkertainen maailmanmestari uskoo, että radikaalit muutokset tulevat enemmän kuin tarpeeseen.

Kenties maailman tunnetuin snooker-pelaaja, Ronnie O’Sullivan, jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Suorapuheinen englantilainen ei ole ikinä pelännyt ottaa kantaa lajin epäkohtiin tai muihinkaan polttaviin puheenaiheisiin.

Mies on vakuuttunut, että snooker on kaikkien aikojen huonoimmassa tilanteessa, kun palkintorahat ovat pienentyneet ja korruptioskandaali jatkuu. Tämän lisäksi maailmanlistan ykkönen kritisoi lajia valvovia tahoja.

O’Sullivan vetäytyi sunnuntaina World Snooker Tour Classic -turnauksesta kyynärpäävamman vuoksi vain kuukautta ennen Sheffieldin Crucible-tapahtumaa.

World Snooker Tour Classic otettiin käyttöön korvaamaan Turkish Masters -turnausta, joka peruttiin tammikuussa, mikä aiheutti lajille uuden taloudellisen iskun.

– Snooker on tällä hetkellä erittäin huonossa jamassa, O’Sullivan toteaa.

– Ei ole mitään järkeä puhua yksittäisistä turnauksista. Kun ajatellaan koko kiertuetta 10 miljoonan punnan palkintoraha ei ole riittävä, jos mukana on 128 pelaajaa.

– Summan täytyisi olla vähintään kolminkertainen tuohon verrattuna. Lajin päättäjien joukossa ei ole kaikkein välkyimpiä henkilöitä. Snooker muistuttaa tällä hetkellä pubiurheilua.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut