Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Stephen Curry voiton takuumiehenä – Houston Rocketsin synkkä putki sai jatkoa

NBA
Unsplash

Houston Rockets sai vieraakseen Golden State Warriorsin maanantain ja tiistain välisenä yönä. Warriors vei pelin nimiinsä supertähti Stephen Curryn johdolla.

Läntisen konferenssin hännänhuippu Houston Rockets joutui kovan haasteen eteen, kun Golden State Warriors saapui vierailulle. Hallitseva NBA:n mestari osoittaitui vahvemmaksi ja otti voiton pistein 121-108.

Ottelu eteni suhteellisen tasaisissa merkeissä aina viimeiselle neljännekselle asti, jolloin Warriors pystyi tekemään ratkaisevan eron.

Houstonin puolustus oli läpi ottelun ongelmissa Golden Staten nopean hyökkäyspelaamisen kanssa.

Stephen Curry oli jälleen kerran yksi joukkueensa voiton takuumiehistä pussittamalla 30 pistettä. Supertähden yhteispeli 29 pojoa tehneen Klay Thompsonin kanssa oli ajoittain silmiä hivelevän kaunista.

Houstonin mollivoittoinen kausi sai näin ollen jatkoa ja joukkue jatkaa Läntisen konferenssin jumbosijalla.

Stephen Silasin miehistö on pystynyt voittamaan ainoastaan 18 ottelua ja kuokkaan on tullut peräti 54 kertaa. Joukkueen pelaajamateriaali ei missään nimessä lukeudu sarjan kärkikastiin, mutta kyseessä on silti todellinen pohjanoteeraus.

Warriors palasi voittojen tielle kolmen tappion jälkeen ja on jälleen kerran matkalla pudotuspeleihin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo