Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-mestari ottaa kantaa Dana Whiten suunnitelmiin: “Covington ei todellakaan ansaitse mahdollisuutta titteliotteluun”

Leon Edwards
AOP

Dana White kertoi Leon Edwardsin ja Kamaru Usmanin välisen titteliottelun jälkeen, että brittimestarin seuraava vastustaja on Colby Covington. Tämä ei miellyttänyt Edwardsia lainkaan, joka kokee, ettei Covington ole ansainnut astua hänen kanssaan kehään.

Lontoon UFC-illassa nähty Leon Edwardsin ja Kamaru Usmanin trilogian viimeinen osa päättyi ensin mainitun pistevoittoon.

Tasaisen mittelön jälkeen kehään astellut Dana White kertoi, että Edwards tulee seuraavaksi puolustamaan vyötään jenkkirääväsuu Colby Covingtonia vastaan.

Tämä on herättänyt lajiväen parissa jonkin verran kummastelua, sillä Covington on hävinnyt kaksi neljästä edellisestä ottelustaan. Molemmat tappioista ovat tulleet Usmania vastaan.

Edwards oli niin ikään ihmeissään Whiten puheista.

– Minun on kerrottava oma mielipiteeni. Covington ei todellakaan ansaitse mahdollisuutta titteliotteluun. Kaikki voivat katsoa sitä työmääärää, joka minun oli tehtävä päästäkseni tähän pisteeseen.

– Ei ole reilua, että hän pääsee ottelemaan vyöstä hävittyään kahdesti kaverille, jonka minä voitin kahdesti ja pitämällä taukoa. Hän ei ole tehnyt mitään viimeisen puolentoista vuoden aikana ja nyt yhtäkkiä hänelle annetaan saumat nousta kehään kanssani.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit