Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Legendaarinen F1-kasvo latasi Fernando Alonson voittomahdollisuuksista: “Hölynpölyä!”

Flavio Briatore uskoo Fernando Alonson mahdollisuuksiin
AOP

Fernando Alonson manageri, legendaarinen F1-kasvo Flavio Briatore, uskoo 41-vuotiaan veteraanikuskin nappaavan tällä kaudella voittoja, mikäli Aston Martinilla vain annetaan siihen mahdollisuus.

F1-konkari ja kaksinkertainen maailmanmestari Fernando Alonso on aloittanut kauden 2023 erittäinen vahvasti. Espanjalaiskuski on ajanut kauden molemmissa osakilpailuissa kolmanneksi.

Red Bullin molemmat kuskit, Sergio Perez ja Max Verstappen, ovat toki olleet selvästi Alonson edellä molemmissa kauden kilpailuissa, mutta Alonson manageri Flavio Briatore uskoo espanjalaisen voittavan tällä kaudella vielä kilpailuja.

Red Bullin vauhti on ollut toistaiseksi pelottavan vakuuttavaa, mutta Briatore ei julistaisi maailmanmestaruutta vielä ratkenneeksi.

– En sanoisi, että mestaruus on vielä ratkaistu.

– Aston Martinin auto on vielä uusi. Jää nähtäväksi, kuinka paljon se voi vielä kasvaa kehityksen myötä. Muut tallit eivät ole vielä ymmärtäneet ongelmiaan, mutta Fernandolla on auto, jota on helppo ymmärtää ja ajaa, 72-vuotias Briatore sanoi.

Briatore oli mukana neuvotteluissa, kun Alonso siirtyi Aston Martinille ja korvasi eläkkeelle jääneen Sebastian Vettelin. Espanjalaisella on miehen mukaan vielä nälkää kehittyä ja voittaa.

– Jos hänellä on mahdollisuus voittaa, hän ei anna sen mennä ohi.

– Hän on 41-vuotiaana nopeampi kuin kaksikymppiset, en ole koskaan epäillyt sitä. He sanoivat, että hän on liian vanha, että hän ei ole tiimimies. Hölynpölyä! Antakaa hänelle vain auto, ja hän tuo tuloksia. Hän on poikkeuksellinen, Briatore latasi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1