Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Hallitsevalle NBA-mestarille elintärkeä voitto – Löytyikö vieraspelivire kuitenkin liian myöhään?

Golden State Warriorsille arvokas voitto
Pixabay

Hallitseva NBA-mestari, Golden State Warriors, alkaa löytämään vireensä vieraskentillä. Warriors päätti viiden ottelun vieraspelikiertueensa todella arvokkaaseen 127-125 voittoon Dallas Mavericksista.

Warriorsin menestys vierasotteluissa on ollut tällä kaudella NBA:n heikoimpia. Kotikentällä joukkue on kuitenkin ollut yksi liigan vahvimmista joukkueista, mikä onkin pitänyt hallitsevan mestarin mukana pudotuspelikamppailussa.

Varhain torstaiaamuna Suomen aikaa Warriors onnistui kuitenkin päihittämään täpärästi Dallas Mavericksin ja voittamaan ensimmäisen kerran tällä kaudella kaksi vierasottelua putkeen. Tämä ei välttämättä kuulostaa huimalta saavutukselta, mutta kun tiedetään joukkueen isot vaikeudet vieraskentillä tällä kaudella, on se Warriorsille iso saavutus.

Dallasin supertähti Luka Doncic teki paluun joukkueen vahvuuteen oltuaan sivussa viisi ottelua vasemman reiden venähdyksen vuoksi. Yli 40 minuuttia ahkeroinut Doncic aiheutti Warriorsille harmaita hiuksia ja pussitti 30 pistettä.

Tiukasti vartioitu Warriors-tähti Stephen Curry heitti “vain” 20 pistettä, mutta jakeli 13 koriinjohtanutta syöttöä joukketovereilleen.

Warriorsin vaihtopenkiltä Jonathan Kuminga ja Jordan Poole ottivat isoa roolia 22 ja 16 pisteellä.

Viime vuoden läntisen konferessifinaalien taistelupari Warriors ja Mavericks tarvitsevat molemmat kipeästi voittoja varmistaakseen pääsyn suoraan pudotuspeleihin.

Warriors jatkaa läntisessä konferenssissa kuudennella sijalla. Se pääsee seuraavaksi pelaamaan neljä ottelua kotiparketilla, missä menestys on ollut huomattavasti vieraspelejä parempaa. Mavericks-voitto on ehdottoman arvokas Warriorsille, mutta vielä jää nähtäväksi, että löysikö NBA-mestari vireensä liian myöhään.

Lähde: NBA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo