Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Snooker-johtaja suivaantui Ronnie O’Sullivanin kommenteista: “Kyseenalaistaisin hänen oman osallisuutensa”

Ronnie O'sullivanin kommentit aiheuttivat närää
AOP

Snooker-legenda Ronnie O’Sullivan on joutunut sanomisistaan pulaan. O’Sullivan kritisoi tiukkaan sävyyn viime viikolla snookerin nykytilaa ja kuvaili lajia muun muassa “pubiurheiluksi”. Maailmanlistan ykkönen kritisoi lisäksi lajia valvovia tahoja.

World Snooker Tourin puheenjohtaja Steve Dawson, ei ole ollut seitsenkeraisen maailmamestarin sanomisista mielissään ja kokee miehen “harhaanjohtavan” kritiikin “vahingoittavaksi” lajia kohtaan.

– Ronnie on fantastinen pelaaja ja lajimme legenda, mutta joskus hänen harhaanjohtavat kommenttinsa menevät liian pitkälle.

– Hän vertaa snookeria usein golfiin ja tennikseen, mutta kyseenalaistaisin sen, että nostattaako hän itse omalta osaltaan lajia ja toimiiko hän [Rory] McIlroyn tai [Roger] Federerin kaltaisena roolimallina.

47-vuotias O’Sullivan kritisoi antamassaan haastattelussa lisäksi lajin pienentyneitä palkintosummia sekä korruptioskandaalia. O’Sullivanin mukaan tarvittaisiin huomattavasti suurempia summia, jotta lajin kiertueesta saataisiin kunnollinen.

Dawsonia ei miellyttänyt O’Sullivanin julkinen tapa tuoda mielipiteensä esille ja kertoi, ettei mies ole ilmaissut ajatuksiaan suoraan WST:lle.

– Ronnie ei ole koskaan osallistunut pelaajakokoukseen tai ottanut yhteyttä meihin keskustellakseen mielipiteistään, Dawson totesi.

– Pyrimme nostamaan snookerin korkeammalle tasolle, mutta pelaajien on toimittava julkisuudessa lähettiläinä ja kerrottava kaikista huolenaiheistaan oikeiden kanavien kautta. Ronnien tämänviikkoiset kommentit vahingoittavat meitä lajina – ja ne ovat perusteettomia.

– Jos Ronnie käyttäisi omaa valtavaa maailmanlaajuista suosiotaan hyväkseen ja toimisi snookerin todellisena lähettiläänä, hän voisi työskennellä kanssamme lajin edistämiseksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut