Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelle iso voitto ATP-kiertueella! – Tenniksen kärkinimi kaatui kahdessa erässä

Emil Ruusuvuorelle iso voitto Miami Openissa
AOP

Emil Ruusuvuori eteni ATP-kiertueella Miami Open -turnauksessa upeasti jatkoon.

Suomen tennisässä, Emil Ruusuvuori nappasi ison voiton Miamin ATP-turnauksessa. Turnauksessa sijalle 22 sijoitettu Espanjan Roberto Bautista Agut kaatui näyttävästi suoraan kahdessa erässä.

Ensimmäisessä erässä Ruusuvuori onnistui murtamaan espanjalaisen syötön varhaisessa vaiheessa ja voitti erän vakuuttavasti pelein 6-4. Toisessakin erässä Ruusuvuori mursi Bautista Agutin syötön, mutta samaan pystyi myös espanjalainen. Erä ratkaistiin lopulta tie-breakilla, jossa suomalainen oli pistein 7-5 parempi.

Ruusuvuorella oli jo otteluun lähdettäessä pieni etu puolellaan, sillä suomalainen onnistui voittamaan Bautista Agutin myös pari viikkoa sitten Indian Wells -turnauksessa. Myös vuoden ensimmäisessä ATP 1000 -tason turnauksessa espanjalainen kaatui erin 2-0.

Miamin turnauksen seuraavalla eli kolmannella kierroksella Ruusuvuoren urakka vaikeutuu kuitenkin entisestään. Vastaan asettuu nimittäin mitä luultavimmin Saksan Alexander Zverev, jonka Ruusuvuori kohtasi myös Indian Wellsin kolmannella kierroksella. Tuolloin saksalainen oli jännittävässä ottelussa lopulta parempi, joten suomalaisella olisi sunnuntaina oiva revanssin paikka.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis