Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Salpausselän käyntiin tänään – Kisat käynnistyvät pariviesteillä

Kerttu Niskanen hiihti voittoon Falunissa
AOP

Hiihdon maailmancup-kausi päättyy viikonloppuna kilpailtaviin Salpausselän kisoihin. Kokonaiskilpailun osalta suomalaisten suurin huomio kohdistuu Kerttu Niskaseen, joka on hyvissä asemissa niin distanssicupissa kuin kokonaismaailmancupissa.

Maastohiihdon maailmancup huipentuu perjantaina alkaviin Lahden kisoihin. Salpausselällä järjestettävät kisat alkavat perjantaina pariviesteillä. Suomen joukkueet ovat naisissa Jasmi Joensuu – Jasmin Kähärä sekä Eevi-Inkeri Tossavainen – Tiia Olkkonen. Miehissä Suomea edustavat Lauri Vuorinen – Joni Mäki ja Verneri Suhonen – Verneri Poikonen.

Lauantaina vuorossa on sprintti, jossa Suomella on laaja edustus, kun mukaan saadaan maajoukkueen lisäksi kansallinen ryhmä. Sprintin ehdottomasti kiinnostavimpia suomalaishiihtäjiä ovat Tallinnassa hyvin onnistuneet Jasmin Kähärä ja Jasmi Joensuu sekä miesten puolella Verneri Poikonen sekä Niilo Moilanen.

Maailmancup huipentuu sunnuntain 20 kilometrin yhteislähtökisoihin, joissa suomalaiskatseet kohdistuvat Niskasen sisaruksiin. Kerttu Niskanen taistelee distanssicupin voitosta USA:n Jessica Digginsiä vastaan. Niskanen on hyvissä asemissa, sillä kilpailu käydään perinteisellä, joka on Niskasen vahvuus.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Talviurheilu