Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Suomalaista valmennusosaamista Bundesliigaan – Maajoukkue valmentajalle hieno sopimus!

lentopallo
AOP

Muutama viikko sitten lentopallomaajoukkueen valmennusryhmään nimitetty Matti Alatalo siirtyy Bundesliigassa pelaavan SWD powevolleys Dürenin päävalmentajaksi.

Lentopalloliitto tiedotti perjantaina, että vastikään maajoukkuevalmennukseen nimetty Matti Alatalo on solminut sopimuksen Bundesliigassa pelaavan SWD powevolleys Dürenin kanssa.

Uusi sopimus valitettavasti tarkoittaa sitä, että maajoukkuetoimintaan hän ei pysty osallistumaan. Suomen lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banks oli tapauksesta harmissaan, mutta onnellinen Alatalon puolesta.

– Totta kai tämä on meidän (maajoukkue) kannalta iso menetys, mutta samalla Matille upea asia. Odotin kovasti yhteistyötä kesän ajalta, Suomen miesten maajoukkueen päävalmentaja Joel Banks kommentoi Lentopalloliiton tiedotteessa.

Lentopallomaajoukkue etsii nyt Alatalon tilalle uutta valmentajaa.

Alatalo pelasi Mestaruusliigassa 2013–16 rovaniemeläisessä Perungan Pojissa 67 liigaottelua. Valmennusura käynnistyi niin ikään Rovaniemellä Napapiirin Pallokettujen junioreissa 2016. Tätä kautta hän kulki seuran edustusjoukkueen kautta VaLePan liigajoukkueen apuvalmentajaksi ja 1-sarjajoukkueen päävalmentajaksi 2019–2020 kaudelle.

Vuonna 2020 Alatalo siirtyi Karelian Hurmoksen liigajoukkueen päävalmentajaksi, jonka valmentajana hän toimii nyt kolmatta kautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo