Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomalaistenniksessä jättimäinen perjantai! – Kaksi todellista huippuottelua

Emil Ruusuvuori Indian Wellsissä.
AOP

Perjantai on suomalaisessa tenniksessä juhlapäivä. Emil Ruusuvuori pelaa perjantaina Miamin Masters -turnauksen toisella kierroksella tuttua vastustajaa vastaan. Otto Virtanen tavoittelee haastajakiertueella Sveitsissä pääsyä jo toisessa turnauksessa putkeen vähintään välieriin. Virtanen voitti reilu viikko sitten päättyneen Luganon turnauksen Sveitsissä ja pyrkii nyt samaan Bielissä.

Suomen Emil Ruusuvuori aloitti vuoden toisen Masters 1000 -tason turnauksen erinomaisesti Miamissa. Ruusuvuori kaatoi suoraan kahdessa erässä kovaa nousua viime aikoina tehneen Portugalin Nuno Borgesin.

Toisella kierroksella suomalaistähti kohtaa Espanjan Roberto Bautista Agutin, jonka edellinen kohtaaminen on juuri Ruusuvuorta vastaan Indian Wellsin toiselta kierrokselta. Tuolloin Ruusuvuori oli vahvempi kokenutta espanjalaista vastaan kahdessa erässä. Miesten keskinäiset kohtaamiset kiertueelta ovat ennen perjantaita 1-1. Voittaja kohtaa kolmannella kierroksella todennäköisesti Saksan Alexander Zverevin, jota vastaan Ruusuvuori pelasi myös Indian Wellsissä.

Sveitsin Bielin haastajaturnauksessa pelataan perjantaina pääsystä neljän parhaan joukkoon eli välieriin. Hallissa ja kovalla alustavalla pelattavassa turnauksessa ATP-rankingissa sijalle 139 noussut Otto Virtanen on viidenneksi sijoitettu pelaaja.

Virtanen on pelannut turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua todella ammattimaisesti ja selvittänyt tiensä puolivälieriin menettämättä syöttöään koko viikolla. Puolivälierissä vastaan asettuu Itävallan Jurij Rodionov, joka on turnauksessa sijoitettuna toiseksi. Mikäli Virtanen kaataa Rodionovin ja etenee koko turnauksen voittoon, niin suomalainen ohittaa itävaltalaisen ATP-rankingissa selvästi. Turnauksen voitosta on jaossa 100 pistettä, kun puolivälieriin edennyt pelaaja saa 20 ATP-pistettä ja 3240 euron rahapotin.

Välierässä Virtasen ottelun voittaja kohtaa joko Benjamin Hassanin ja turnauksessa kolmanneksi sijoitetun Norbert Gombosin. Turnauksen ykkössijoitettu Dominic Stricker taipui jo toisen kierroksen ottelussaan, kun Romanian Marius Copil kaatoi sveitsiläislupauksen kolmieräisessä väännössä.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis