Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Turkkila ja Versluis hyvissä asemissa MM-kisoissa

Juulia Turkkila Matthias Versluis jäätanssi
AOP

Taitoluistelun MM-kisat ovat vauhdissa ja myös suomalaiset ovat päässeet vauhtiin kisoissa. Naisten taistoluistelussa Suomea edustaa Janna Jyrkinen ja jäätanssissa Juulia Turkkila ja Matthias Versluis.

EM-kisoissa Suomen mitalikantaan takaisin nostanut jäätanssipari Juulia Turkkila ja Matthias Versluis onnistuivat hyvin MM-kisojen rytmitanssissa. Rytmitanssin jälkeen pari on kahdeksantena kilpailussa. Suomalaiset keräsivät pisteet 76,97, jotka jäävät parin ennätyspisteistä hieman.

Rytmitanssin jälkeen kilpailua johtaa yhdysvaltalaispari Madison Chock ja Evan Bates. Parin pisteet rytmitanssin jälkeen ovat 91,94. Toisena kilpailussa on italialaispari Charlene Guignard sekä Marco Fabbri. He ovat yhdysvaltalaisia perässä 3,73 pistettä.

Kilpailu jatkuu vapaatanssilla, johon suomalaispari selvisi sijoituksen puolesta mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut