Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Golden State Warriors pystyi pitämään MVP-ehdokas Joel Embiidin aisoissa tärkeässä pudotuspelitaistossa

Warriors vs 76ers
Pexels

Golden State Warriors nappasi jälleen tärkeän voiton NBA:ssa. Tällä kertaa hallitseva mestari voitti kotonaan Philadelphia 76ersin.

Philadelphia 76ers on kenties koko NBA:n tämän hetken kuumin joukkue. Joukkueen tähti, Joel Embiid, on tällä hetkellä suurin suosikki liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi. Mies on pussittanut pisteitä tällä kaudella huimalla 33.4 pisteen keskiarvolla.

Myös varhain lauantaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa Embiid oli tulessa. Mies heitti 46 pistettä, nappasi yhdeksän levypalloa ja antoi kahdeksan koriin johtanutta syöttöä. Embiidin huikeista otteista huolimatta Warriors onnistui kampeamaan itsensä 11 pisteen takaa-ajoasemasta lopulta 120-112 voittoon.

Warriorsin Jordan Poole pelasi jälleen upean pelin ollen joukkueensa paras pistemies. 33 pistettä heittänyt nuorukainen oli isossa roolissa ottelun viimeisellä neljänneksellä, jolla Warriors onnistui kirimään takaa-ajoasemasta lopulta voittoon.

– Jokin tässä illassa tuntui kuin viime vuoden pudotuspeleiltä, joissa Jordan vain hyökkäsi ja heitti heittoja, mutta pääsi myös viivalle ja antoi meille aivan eri ulottuvuuden hyökkäyssuuntaan. Silloin hän on parhaimmillaan. Hän oli upea tänään, Warriors-valmentaja Steve Kerr sanoi.

Voitto on pudotuspelipaikasta taistelevalle Warriorsille äärimmäisen tärkeä. Joukkue vahvisti voiton myötä asemaansa läntisen konferenssin kuudentena ja on tiukasti kiinni viimeisessä suorassa pudotuspelipaikassa.

– Kukaan ei halua joutua pudotuspeliturnaukseen. Mitä vain voi tapahtua siinä, Warriorsin Draymond Green kommentoi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo