Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Lahden sprintit paljastivat suomalaisten heikon kohdan – Kerttu Niskanen päivän paras

maastohiihto
AOP

Salpauselällä järjestettävä Lahden maailmancup pohjoismaisten hiihtolajien osalta jatkui maastohiihdossa perinteisen sprinteillä. Suomalaisilla oli tuttuja ongelmia kilpailussa.

Kerttu Niskanen oli Lahden sprinttien valopilkku, kun hän sijoittui perinteisen sprintissä sijalle 11. Suomalaisten päivää sävyttivät useat kaatumiset, joiden ansiosta varsinkin miehissä menetettiin hyviä paikkoja välieräkamppailuissa.

Suurin kämmi kävi Suomen Niilo Moilaselle, joka johti omaa välieräänsä vielä ennen Lahden stadionin J-mutkaa. Moilanen ja Ville Ahonen tulivat kaksoisjohdossa, mutta Moilanen kompuroi edellä sisäkurvissa ja kaatui. Ahonen ajoi samaan miinaan ja he putosivat erässään viimeisiksi.

Myös Ristomatti Hakola oli kovan onnen soturina jälleen kerran. Hakolan erää johtanut Sindre Skar kompuroi J-mutkassa ja hän kaatoi myös Jules Chappazin samaan läjään. Hakola joutui väistämään eteen kaatunutta Chappazia ja kaatui tämän johdosta itsekin. Samassa erässä ollut Joni Mäki selvitti tilanteen ilman suurempia haavereita.

Kompurointeja nähtiin myös naisten puolella, kun Jasmin Kähärä joutui omassa erässään J-mutkan uhriksi. Kähärä sai taisteltua itsensä pystyyn, mutta joutui ottamaan tukea aidoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu