Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomen Jäätanssitähdet onnistuivat MM-kisoissa – Uran paras sijoitus

Juulia Turkkila Matthias Versluis jäätanssi
AOP

Aiemmin tällä kaudella EM-mitaleille yltäneet Matthias Versluis ja Juulia Turkkila onnistuivat mainioisti MM-jäillä. Suomalaisten sijoitus MM-kisoissa oli yhdeksäs.

Suomen Matthias Versluis ja Juulia Turkkila sijoittuivat yhdeksänneksi taitoluisten MM-kisojen jäätanssissa. Yhteispisteillään 193,54 suomalaispari sijoittui lopulta yhdeksänneksi. Rytmitanssin jälkeen pari oli kisassa kahdeksantena, mutta pisteillä 116,57 he putosivat yhden sijan vapaatanssissa. Vapaatanssin kauden ennätyspisteet 120,65 parilta ovat EM-kisoista, jossa he sijoittuivat hienosti kolmanneksi.

– Ei ollut meidän kauden paras. Siellä oli tosiaan virhe twisseleissä. Ennen sitä ja sen jälkeen elementit olivat meidän tasoamme ja luistelimme niin kuin harjoituksissa, Turkkila kertoi Yle Urheilun haastattelussa.

Maailmanmestaruuden saavutti yhdysvaltalaispari Madison Chock ja Evan Bates, joka johti kilpailua jo rytmitanssin jälkeen. Suomalaiskaksikko myönsi kisan jälkeen, että virhe jäi harmittamaan tiukassa kilpailussa.

– Emme antaneet sen vaikuttaa loppuohjelmaan. Pystyimme nauttimaan hetkestä ja Japanin yleisöstä. Oli oikein mukavaa luistella, Versluis kommentoi parin suoritusta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu