Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Cory Sandhagenille upea voitto: Marlon Vera taipui hajaäänituomiolla

UFC
AOP

Marlon Veran ja Cory Sandhagenin välinen UFC-mittelö päättyi hajaäänituomiolla jälkimmäisen eduksi. Tuomarien pistetys nousi jälleen kerran puheenaiheeksi, johon myös Sandhagen otti voittonsa jälkeen kantaa.

Viikonloppuna nähdyn UFC-illan pääottelu Marlon Veran ja Cory Sandhagenin välillä kesti täydet viisi erää. Jenkkiottelija Sandhagen oli läpi ottelun selkeästi niskan päällä ja kaikki tilastot merkittiin selkeästi miehen nimiin.

Tuomaristo oli kuitenkin erimielinen ottelun lopputuloksesta, jonka myötä voitto merkattiin Sandhagenille hajaäänituomiolla. Toisen peräkkäisen voittonsa ottanut Sandhagen otti tuomarityöskentelyyn kantaa taiston tauottua.

– Mielestäni hallitsin kehätapahtumia selkeästi lähes koko ottelun ajan ja pystyin satuttamaan häntä useampaan otteeseen. Annoin hyviä osumia ja onnistuin alasvienneissä. Voitin useamman erän selvästi.

– Ehkä kolmas oli hieman tasaisempi ja Vera pääsi otteluun mukaan. Muut erät olivat kuitenkin minun heiniäni. Varsinkin kaksi ensimmäistä, siitä ei ole epäilystäkään.

– Tuomio oli hämmentävä, mutta tämä on osa tätä lajia. Ennen kuin sääntöjä muutetaan, tälläisiä tuomioita tullaan näkemään jatkossakin. Jos jompikumpi kahdesta erästä olisi merkattu vastustajalle täällä olisi puhjennut mellakka.

Lähde: MMA Fighting

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Kamppailulajit