Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Toto Wolffilta rehellinen arvio Red Bullin etumatkan saavuttamiseen: “Noin 6-12 kuukautta”

Toto Wolff
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff, on kiperän paikan edessä. Silver Arrowsin vauhti on ollut alkukaudesta kaikkea muuta kuin toivotunlaista, joten tiimin täytyy keksiä pikaisesti keinot muuttaa kurssia. Wolff uskoo, että Red Bullin etumatkan saavuttamiseen menee vielä hetki.

Toto Wolff uskoo, että Merceksellä saattaa kestää vuoden päivät saavuttaa Red Bullin etumatka.

Mercedestä pidettiin ennen kauden alkua useissa etukäteisarvioissa hallitsevan maailmanmestarin suurimpana haastajana, mutta toistaiseksi tallin vauhti ei ole riittänyt alkuunkaan.

Tiimin uutisoidaankin suunnittelevan suuria muutoksia autoonsa, joka tulee kuitenkin ymmärrettävästi vaatimaan aikaa.

– Uskon, että kärkitallien etumatkan saavuttamiseen menee noin 6-12 kk, Wolff toteaa.

– Siitä syystä, että meillä kesti viime vuonna suunnilleen tuon aikaa ymmärtää auton ongelmat. Se tarkoittaa, että meidän täytyy nopeuttaa huomattavasti auton kehittämistä.

– Meidän täytyy edetä loogisesti ja rationaalisesti, jotta voimme saavuttaa toivontunlaisia tuloksia lähitulevaisuuden aikana.

– Voimme tehdä joitain teknisiä ratkaisuja, jotka tulevat auttamaan meitä hieman, mutta pääpaino on siinä, että ymmärrämme mihin suuntaan meidän on kuljettava auton kehityksen suhteen.

Lähde: PlanetF1

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1