Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dana White puolustaa valintaansa Leon Edwardsin seuraavaksi vastustajaksi: “Niin se vain menee”

Dana White UFC
AOP

Välisarjan vyötään hiljattain menestyksekkäästi puolustanut Leon Edwards latasi tylyn mielipiteensä siitä, että Colby Covington saa nousta hänen kanssaan häkkiin. Lajipomo, Dana White, seisoo kuitenkin järkähtämättä oman päätöksensä takana.

Dana White puolustaa päätöstään nostaa Colby Covington hallitsevan välisarjan mestarin, Leon Edwardsin ykköshaastajaksi. Edwards päihitti hiljattain Kamaru Usmanin toistamiseen ja White tiedotti ottelun jälkeen, että Covington on englantilaismestarin seuraava vastustaja.

Päätös ei ollut lainkaan Edwardsin mieleen, joka kokee, ettei kahdesti Usmanille hävinnyt Covington ole ansainnut tilaisuutta otella mestaruudesta.

– Tässä ei ole kyse siitä, että olisin suuri Covingtonin fani, White lataa.

– Hän ansaitsi mahdollisuuden titteliotteluun tällä kertaa. Ymmärrän täysin Edwardsia, sillä hän on joutunut kohtaamaan Usmanin kahdesti lyhyen ajan sisään ja nyt hänellä on jälleen edessään haastava vastustaja, joka ottelee poikkeuksellisella tyylillä.

– Silloin kuitenkin, kun olet mestari, kaikki haluavat ottaa paikkasi. Niin se vain menee. Kun saat vyön haltuusi, kaikki painoluokan parhaimmat ottelijat haluavat astua kanssasi oktagoniin. Kaikki tulevat perääsi ja tällä kertaa on Covingtonin vuoro.

Lähde: MMA Mania

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit