Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren loistavat esitykset jatkuvat – Suomalaisässä eteni Miamin Masters -turnauksen neljännesvälieriin

Emil Ruusuvuori Miami Openin neljännesvälieriin
AOP

Emil Ruusuvuori eteni Miami Openissa neljännesvälieriin voittamalla Taro Danielin turnauksen kolmannella kierroksella.

Suomen tennisässä Emil Ruusuvuori on edennyt upeasti ATP-kiertueen Miami Open turnauksessa neljännesvälieriin. Ruusuvuori voitti ATP 1000 -tason turnauksen kolmannella kierroksella Japanin Taro Danielin erin 2-0.

Suomalaispelaaja eteni 16 parhaan joukkoon Miamissa toisen kerran urallaan, sillä mies eteni neljännelle kierrokselle turnauksessa myös vuonna 2021

Ensimmäisen erän Ruusuvuori hoiteli pelein 6-3. Toinen erä pelattiin tasaisesti ja ratkaisu haettiin lopulta tie-breakissa. Ruusuvuori hoiteli sen vakuuttavasti pistein 7-3.

– Taro on ollut todella hyvässä kunnossa ja voittanut kovia nimiä jatkuvasti tässä parin viikon aikana. Kyllä sen huomasi, että hyvin pelaa, mutta hyvin löytyivät ne keinot ja ajat, milloin iskeä. Pystyi olemaan tosi aggressiivinen ja tulla verkolle, se oli tänään se avain, Ruusuvuori kommentoi ottelun jälkeen MTV Uutisten mukaan.

Seuraavan kerran Ruusuvuori nähdään Miamissa tositoimissa tiistaina, kun suomalainen pelaa välieräpaikasta Hollannin Botic van de Zandschulpia vastaan.

Maailmanlistan sijalla 32 oleva hollantilainen voitti omassa ottelussaan turnauksen kolmanneksi sijoitetun Casper Ruudin erin 2-1. Ruusuvuori on parhaillaan maailmanlistalla sijalla 54.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis