Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkanen palasi tulikuumana parketille – Utah Jazzin pudotuspelihaaveet kokivat pahan kolauksen

Lauri Markkanen, Utah Jazz - Phoenix Suns
AOP

Lauri Markkanen palasi Utah Jazzin kokoonpanoon maanantaina, kun joukkue kohtasi Phoenix Sunsin.

Vasemman käden vamman takia sivussa ollut Lauri Markkanen, palasi Utah Jazzin kokoonpanoon tiistaiaamuna Suomen aikaa, kun joukkue kohtasi Phoenix Sunsin.

Markkanen oli paluuottelussaan parketin pistekuningas 25 pisteellä, mutta Jazz kärsi siltikin kirvelevän 103-117 tappion Sunsille. Jazzin heittotarkkuus vapaaheittoviivalta sekä kolme pisteen heitoissa ei ollut riittävän hyvää ja Suns pääsi tasaisella esityksellä karkaamaan voittoon.

Tappio on jo Jazzin neljäs perättäinen ja kova kolaus joukkueen pudotuspelihaaveille. Jazzin pitäisi nousta vielä jäljellä olevien seitsemän runkosarjan pelin aikana 10. sijalle, jotta se pääsisi pelaamaan pudotuspelipaikasta.

Jazz on läntisessä konferenssissa parhaillaan sijalla 12, eli niukasti pudotuspelimahdollisuuden ulkopuolella. Liigan kummastakin konferenssista kuusi parasta joukkuetta etenee suoraan pudotuspeleihin. Joukkueet sijoilta 7-10 pelaavat vielä erillisen turnauksen pudotuspelipaikasta.

Utahilla on vielä siis ainakin teoriassa mahdollisuus taistella pudotuspelipaikasta, mutta se vaatii joukkueelta tappioputken pikaista katkaisua ja isoja voittoja runkosarjan viimeisistä seitsemästä ottelusta. Helppo työ Markkasen joukkueella ei missään nimessä ole, sillä se joutuu pelaamaan vielä muun muassa kärkijoukkueita Denver Nuggetsia ja Boston Celticsia vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo