Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Oho! Valtteri Bottas riisuutui F1-lehdelle – Paljasti pakaransa kameralle

Valtteri Bottas paljasti pakaransa F1-lehdelle
AOP

Valtteri Bottas riisuutui ilkosilleen ja poseerasi F1-lehti GP Racingille.

Valtteri Bottas on yksi F1-sarjan värikkäimpiä hahmoja ja suomalaisen persoonallisuus on päässyt toden teolla esiin tämän siirryttyä Alfa Romeon talliin. Mies osoitti jälleen kerran, ettei ota elämää turhan vakavasti:

– Et varmaan odottanut näkeväsi tätä aikajanallasi tänä aamuna…, Alfa Romeon F1-tili twiittasi tiistaiaamuna.

Twiittin alla oli kuva Bottaksesta poseeraamassa GP Racing lehdessä ilkosillaan. Selkä kameraan päin kääntynyt Bottas paljastaa paljaat pakaransa kameralle kädet puuskassa. Miehen takatukka ja viikset ovat niin ikää mintissä kuvassa.

GP Racing lehden uusimman numeron kannessa poseeraava Bottas antoi lehdelle myös haastattelun. Mies kertoi, osuvasti “Badass Bottas” otsikolla nimetyssä artikkelissa, millaista miehen elämä on nyt, kun hänellä on vapaus tehdä ja puhua niin kuin haluaa.

Kannessa otsikoitu “the naked truth” artikkeli kuvailee Bottasta huomattavasti vapautuneemmaksi Mercedes-vuosiensa jälkeen. Lehti kuvaili Bottaksen nauttivan elämästä ja ajamisestaan enemmän kuin koskaan ennen.

– Tämä on Valtteri, joka on aina odottanut pääsevänsä ulos, ja hän on sitäkin hauskempi, lehti kuvaili.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1