Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Tallipäällikkö paljastaa, kuinka Aston Martin jatkaa hyvää menestystään: “Se ei ole automaattista”

Mike Krack kertoo kuinka Aston Martin varmistaa menestyksen
AOP

Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krack paljastaa, mitä Aston Martinin on tehtävä, jotta alkukauden hyvä menestys kantaa myös lopuissa kauden 21:ssa osakilpailussa.

Aston Martinin F1-kausi 2023 on alkanut vahvasti. Fernando Alonso on ajanut kauden molemmissa osakilpailuissa kolmanneksi Red Bullin autojen takana. Tallin tallipäälikkö Mike Krackilla on kuitenkin selkeä ohje, jolla menestys varmistetaan myös tulevaisuudessa.

– Team Silverstone on ollut alalla hyvin, hyvin pitkään, ja ihmiset tietävät millaista kilpa-ajo on. En siis pelkää, että he menettävät maan jalkojensa alta, mutta meidän tulee hallita tilanne kunnolla, Krack kommentoi.

– Tärkeintä on ylläpitää hyvä keskittyminen. Se ei ole automaattista, vaan aina on oltava täysillä mukana.

Amerikkalainen tallipäälikkö uskoo, että vain taivas on rajana tallille, mutta tiimissä ei voida tuudittautua hyviin alkukauden tuloksiin, vaan kovaa työtä on jatkettava läpi koko kauden. Tallin vakuuttava loikka viime kauden valmistajien sarjan seitsemänneltä sijalta nyt toiseksi, on kuitenkin edistys, josta tallissa voidaan ihan luvan kanssa olla hieman innoissaan.

Työtä Aston Martinilla kuitenkin riittää. Alonso on kantanut toistaiseksi suurimman vastuun tallin pistesaldosta, sillä tiimin toisen kuskin, Lance Strollin, alkukausi ei ole ollut aivan yhtä loistokas. Kanadalaiskuski mursi ranteensa pyöräilyonnettomuudessa vain kaksi viikkoa ennen kauden alkua ja joutui keskeyttämään Saudi-Arabiassa moottorivian vuoksi.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1