Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fernando Alonso “realistisena” Aston Martinin mahdollisuuksista – Konkarikuskin mukaan töitä riittää vielä

Fernando Alonso
AOP

Fernando Alonso lähtee luottavaisena hakemaan menestyksekkäälle kauden alulleen jatkoa tulevana viikonloppuna Australian osakilpailussa.

Fernando Alonso hyvät esitykset Bahrainissa ja Saudi-Arabiassa ovat saaneet Aston Martin -fanit innostumaan ja jopa vihjaamaan tallin voittomahdollisuuksista. Espanjalaiskuski itse pysyy kuitenkin “realistisena”. Alkukauden hyvät tulokset eivät ole miehen mukaan nousseet Aston Martinilla päähän, vaan tallissa pidetään “jalat tukevasti maassa”.

– Lähdemme Australiaan hyvillä mielin, kun olemme saavuttaneet kaksi peräkkäistä palkintokorokesijoitusta, ja toivomme voivamme rakentaa näiden tulosten varaan myös tulevana viikonloppuna, espanjalainen sanoi.

– Auto on toiminut tähän mennessä varsin hyvin kahdella eri radalla.

Vaikkakin Alonson tulokset ovat olleet vakuuttavia, on Red Bullin etumatka edelleen huomattava.

– Jalkamme ovat kuitenkin edelleen maassa, ja olemme realistisia siinä, että voidaksemme jatkaa vahvojen tulosten saavuttamista meidän on tehtävä töitä kaikilla osa-alueilla, Alonso totesi.

Kaksinkertainen F1-mestari ennakoi viihdyttävää ja vauhdikasta kilpailua.

– Australia on aina hauska kisa, ja olen utelias näkemään, miten rata eroaa aiemmista vuosista.

– Siitä tulee vieläkin nopeampi kuin viime vuonna, ja toivottavasti näemme enemmän ohituksia, Alonso ennakoi.

– Mutta kuten aina, karsinnat ovat todennäköisesti ratkaisevia Albert Parkissa, joten meidän on varmistettava, että meillä on vahva lauantai, jotta pääsemme parhaaseen mahdolliseen asemaan keräämään mahdollisimman paljon pisteitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1