Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tunteet kuumenivat NBA:ssa – Pudotuspelikamppailu tiivistyy

Stephen Curry ja Draymond Green, Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
AOP

Golden State Warriors katkaisi tulikuuman New Orleans Pelicansin viiden ottelun voittoputken ja tarrasi taas kiinni pudotuspelipaikkaan.

NBA:n hallitseva mestari Golden State Warriors ja yksi liigan tämän hetken kuumimmista joukkueista, New Orleans Pelicans, ottivat mittaa toisistaan kovapanoksisessa ottelussa keskiviikkoaamuna Suomen aikaa.

Panokset ottelussa olivat molemmilla joukkueilla kovat, sillä pelissä on suora pudotuspelipaikka. Pelicans on pelannut viime viikot todella vahvasti ja tehnyt tasaista nousua kohti varmaa pudotuspelipaikkaa. Warriors puolestaan on keikkunut kuudennen sijan tienoilla koko kauden ja pyrkii varmistamaan paikkansa pudotuspeleissä.

Pelicans oli erityisesti ottelun ensimmäisellä puolikkaalla vahvempi ja hallitseva mestari Warriors alkoi näyttämään tuhautumisen merkkejä. Toisen neljänneksen lopussa tunteet alkoivat kuumenemaan toden teolla kun Warriorsin Draymond Green syyllistyi epäurheilijamaiseen rikkeeseen puolustuspäässä. Tilannetta ja sen synnyttämää torikokousta selviteltiin usean minuutin ajan.

Vain hetkeä myöhemmin, tulisena pelaajana tunnettu Green, oli jälleen keskiössä: tällä kertaa kokenut puolustuspelaaja kompuroi hyökkäyspäässä Pelicans-pelaajan päälle. Tuomarit saivat lopulta rauhoitella pelaajia ottelun aikana muutamaankin kertaan, jotta suuremmilta turhautumisilta vältyttiin.

Neljännen erän alussa Warriors vaihtoi isomman vaihteen silmään ja kiri muutamassa minuutissa itsensä takaisin peliin. Hallitseva mestari näytti, mihin se on koko kauden kotonaan pystynyt ja marssi lopulta 109-120 voittoon. Warriorsin takaa-ajoasema oli suurimmillaan 20 pistettä. Kokenut Warriorsin joukkue kesti kuitenkin paineet ja tarrasi jälleen kiinni viimeiseen suoraan pudotuspelipaikkaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo