Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Kiehahtaako Red Bullilla kohta? Perez haluaa haastaa Verstappenia F1-mestaruudesta: “Minulla on tiimin täysi tuki”

Verstappen ja Perez Australian GP:ssa
AOP

Red Bull on selvästi muita talleja tällä kaudella edellä. Tylsää Red Bullin kuskeilla tuskin kuitenkaan tulee, sillä Max Verstappenin ja Sergio Perezin välinen kamppailu käy kiivaana.

Miesten välille on mediassa rakennettu viileää ja todella kilpailullista suhdetta. Spekulaatiot miesten väleistä kävivät Saudi-Arabian osakilpailun jälkeen kuumina, kun Max Verstappen teki selväksi, ettei tyydy toiseksi korkeimpaan palkintosijaan.

Sergio Perez toki on ollut Red Bullilla kakkoskuskin asemassa viime vuodet, mutta nyt mies uskoo tilanteeseen tulevan muutos.

– Kun tulin tiimiin, asiat olivat hyvin erilaiset, Perez kommentoi BBC Sportin mukaan.

– Voin nyt sanoa, että tunnen todella olevani osa tiimiä, minulla on paikkani ja minua kunnioitetaan hyvin. Uskon todella, että minulla on tiimin täysi tuki, yhtä paljon kuin Maxilla, ja että minulla on kaikki mahdollisuudet voittaa mestaruus, yhtä paljon kuin Maxilla.

Nyt kun Red Bullin ylivoima näyttää ainakin toistaiseksi jatkuvan, voidaan tallin kuskien välille povata tiukkaa keskinäistä kilpailua. Perezin halu haastaa Verstappenia F1-mestaruudesta saattaakin luoda lisää jännitettä tallin sisälle.

– Rehellisesti sanottuna kunnioitamme toisiamme paljon enemmän kuin ihmiset ehkä luulevat. Joukkueen sisällä kunnioitamme toisiamme erittäin paljon, Perez kertoi.

– Uskon, että olemme molemmat tarpeeksi kypsiä tietämään, mikä on oikein ja mikä väärin, ja niin kauan kuin näin on, en odota, että mikään muuttuu.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1