Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Rafael Nadalilla selkeät suunnitelmat paluunsa suhteen: “Yritän olla tuolloin parhaassa mahdollisessa iskussa”

Rafael Nadal
AOP

Rafael Nadal on asettanut itselleen tavoitteen palata jälleen tositoimiin kesällä pelattavassa Roland Garrosin tennisturnauksessa. Espanjalaistähti on ollut sivussa reilun parin kuukauden ajan loukkaannuttuaan tammikuussa järjestetyissä Australian avoimissa.

Espanjan tennissuuruus, Rafael Nadal, ei saanut vuodelle toivomaansa alkua, kun matka tyssäsi loukkaantumiseen Australian avointen toisella kierroksella. Tämän jälkeen Nadal on keskittynyt itsensä kuntouttamiseen, joten väliin on jäänyt useampia kilpailuja.

Mies toivoo olevansa jälleen pelikunnossa toukokuun lopulla alkaviin Ranskan avoimiin mennessä. Nadalin saldo Pariisista on hurjaa luettavaa, sillä espanjalainen on vienyt turnauksen nimiinsä peräti 14 kertaa.

– Toivon todella näkeväni teidät jälleen tänä vuonna Roland Garrosissa. Yritän olla tuolloin parhaassa mahdollisessa iskussa, Nadal kertoi Roland-Garrosin johtajan Amelie Mauresmon ja FFT:n puheenjohtajan Gilles Morettonin vierailun yhteydessä.

On todella mielenkiintoista nähdä missä kunnossa Nadal palaa kentille. On kuitenkin varmaa, että hän tulee tekemään kaikkensa noustakseen jälleen kaikkien aikojen eniten Grand Slameja voittaneeksi pelaajaksi.

Tällä hetkellä turnausvoittoja on kasassa 22, aivan kuten Australian avoimet nimeensä vieneellä Novak Djokovicilla. Miesten välillä tullaan todennäköisesti näkemään huima kilpailu tämän kauden aikana.

Lähde: Eurosport

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis