Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazzin pudotuspelihaaveet saivat tuulta alleen – Markkanen sivussa loukkaantumisen vuoksi

Talen Horton-Tucer paras pistemies San Antonio Spursia vastaan
AOP

Utah Jazzin pudotuspelihaaveet saivat taas hieman lisää tuulta alleen, kun joukkue nappasi tärkeän voiton San Antonio Spursista.

Utah Jazzilla on ainakin teoriassa vielä mahdollisuus nousta pelaamaan pudotuspelipaikasta. Joukkue ottikin pudotuspelikamppailun kannalta tärkeän voiton varhain torstaiaamuna Suomen aikaa, kun se kaatoi San Antonio Spursin 117-128.

Jazz sai rivinsä korjattua alkuviikon Phoenix Suns tappion jälkeen ja petrasi erityisesti kolmen pisteen sekä vapaaheittojen kanssa.

Talen Horton-Tucker oli Jazzin paras pistemies uransa piste-ennätyksellä 41.

– Nähdä jo varhaisessa vaiheessa, että heitot uppoavat hyvin, se antoi minulle itsevarmuutta, Horton-Tucker kommentoi ottelun jälkeen kenttähaastattelussa.

Hieman katkonaisesti viime viikkoina pelannut Lauri Markkanen oli taas vaihteeksi sivussa ottelusta vasemman käden ruhjevamman vuoksi. All Stars -pelaaja Markkanen pelasi alkuviikosta Phoenix Sunsia vastaan, mutta oli sivussa Jazzin kahdesta aiemmasta ottelusta mitä ilmeisimmin saman vasemman käden vamman vuoksi.

Markkasen paluuta parketille odotetaan kovasti, sillä Jazzin runkosarjan viimeisissä kuudessa pelissä ei ole helppoja otteluita tiedossa. Kaikki Jazzin viisi viimeistä vastustajaa ovat joko jo varmistaneet pudotuspelipaikan tai niillä on vielä mahdollisuus siihen.

– Käsittelemme jokaista peliä samalla tavalla. Kuin jokainen peli olisi viimeinen pelimme, kuin jokainen peli olisi pudotuspeliottelu. Jos pidämme tämän ajattelutavan, pystymme antamaan itsellemme mahdollisuuden kilpailla, Horton-Tucker avasi joukkueen loppukauden lähestymisestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo