Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Carlos Alcaraz jatkoi voittojen tiellä Miamissa: “Hänellä ei tunnu olevan lainkaan puutteita pelaamisessaan”

Tennis
Pixabay

Carlos Alcaraz päihitti Taylor Fritzin Miami Openissa suoraan kahdessa erässä lukemin 6-4, 6-2. Fritz ei lähtenyt pelin jälkeen selittelylinjalle vaan antoi reilut kehut nuorelle espanjalaiselle ja vertasi tätä muihin maailman kärkinimiin.

Maailmanlistan ykköspelaaja, Carlos Alcaraz, 19, kesti ennakkosuosikin paineet Taylor Fritziä vastaan Miami Open-tennisturnauksessa. Espanjalainen oli lähes koko ottelun ajan askeleen edellä ja vei kamppailun nimiinsä alle puolessatoista tunnissa.

Fritz sortui lukemattomiin helppoihin virheisiin, eikä hänen lyöntipelaamisensa ollut kohdillaan. Pettymyksestään huolimatta jenkkipelaaja antoi varauksemattomat kehut Alcarazille ja vertasi tätä muihin maailman huippuihin.

– Häneltä on nähty tälläisiä esityksiä pidemmän aikaa, Fritz tuumi.

– Huomasin jo viime vuonna, että hänellä uskomaton määrä erilaisia työkaluja valikoimassaan. Hän tykkää nousta hanakasti verkolle ja pystyy lyömään pallon voimalla ohitsesi tai nostamaan sen ylitsesi.

– Hän on uskomattoman nopea ja voimakas pelaaja, jonka etukäden ja rystypuolen lyönnit ovat huippuluokkaa. On todella harvinaista nähdä jonkun yhtä nuoren olevan noin kehittynyt monella eri osa-alueella.

– Hänellä ei tunnu olevan lähes lainkaan puutteita pelaamisessaan. Minusta tuntuu, että pärjäsin paremmin Novak Djokovicia, Roger Federeriä ja Rafael Nadalia vastaan.

Lähde: Eurosport

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis