Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ricciardon ensi kauden osoite selvillä? – “Kaikki ovat kiinnostuneita hänestä”

Günther Steiner tallipäällikkö Haas
AOP

Tällä hetkellä ilman vakituista kuljettajan paikkaa oleva Daniel Ricciardo saattaa siirtyä Haasille ensi kaudeksi. Australialainen toimii kuluvalla kaudella Red Bullin kolmantena kuskina, mutta Haas-pomo Günther Steiner ei sulje mitään pois ensi vuotta ajatellen.

McLaren päätti päästää Daniel Ricciardon viime vuonna lähtemään kahden erittäin vaisun kilpailukauden jälkeen. Ricciardolla uskottiin olevan ottajia täksi kaudeksi, sillä ainakin Haasin, Williamsin ja Alpinen kerrottiin harkitsevan hänen palkkaamistaan.

Lopulta valmista ei kuitenkaan tullut ja australialainen siirtyi Red Bullille varakuljettajan rooliin. Haasin kerrottiin olleen lähellä sopimusta Ricciardon kanssa, mutta miehen palkkapyyntö osoittautui liian korkeaksi.

Kyseisen valmistajan tallipäällikkö, Günther Steiner, vastaili median edessä Ricciardoa koskeviin kysymyksiin.

– On hieman aikaista puhua tässä vaiheessa ensi kauden kuljettajavalinnoista.

– Meidän täytyy ilman muuta ensin katsoa miten pärjäämme nykyisillä kuljettajillamme (Kevin Magnussen ja Nico Hulkenberg). Tulen silti puhumaan jossain vaiheessa Ricciardon kanssa, mutta en voi luvata hänelle mitään.

– Kaikki ovat kiinnostuneita hänestä ja ehkä hän tietää jälleen, mitä haluaa tehdä. Meille on tullut kuitenkin juuri uusi kuljettaja (Hulkenberg), jolle minun täytyy luonnollisesti tilaisuus.

Lähde: PlanetF1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1