Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Minnesota Timberwolves taipui Lakersin käsittelyssä – Anthony Davis koki jälleen kovia

Anthony Davis
AOP

Los Angeles Lakers voitti vierasparketilla Minnesota Timberwolvesin lukemin 123-111. Ottelun paras pistemies oli Anthony Davis, joka nakutti 38 pojoa. Lukuisista loukkaantumisista tälläkin kaudella kärsinyt jenkkitähti satutti jälleen nilkkaansa.

Minnesota Wimberwolves kärsi toisen peräkkäisen tappionsa, kun Target Centerille vieraaksi saapunut Los Angeles Lakers osoittautui vahvemmaksi.

Wolves puolustus oli hätää kärsimässä Lakers-tähti Anthony Davisin kanssa läpi ottelun. Lähes 37 minuuttia kellottanut Davis loukkasi nilkkaansa ikävännäköisesti, mutta pelasi loppuun asti kivuista välittämättä. Miehelle kirjattiin 38 pistettä ja peräti 17 levypalloa.

Lakersin valmentaja, Darvin Ham, kommentoi Davisin terveystilannetta pelin jälkeen.

– Davis on kunnossa. Hän pystyi pelaamaan loppuun, vaikka satuttikin itseään. Uskon, että kyseessä on vain nilkan nyrjähdys.

Davis oli niin ikään luottavaisin mielin vammastaan huolimatta.

– Tiesin, heti, että tulen jatkamaan ottelua. Sidoin vain nauhani tiukemmalle ja pelasin adrenaliinin voimalla loppuun asti, jonka jälkeen sain hoitoa. Tulen olemaan kunnossa.

Wolvesin valmentaja, Chris Finch, yltyi kehumaan Davisin esitystä.

– Hän rökitti meidät kaikin mahdollisin tavoin.

Joukkueet ovat Läntisen konferenssin sijoilla 8. ja 9. Lakersin ollessa pykälän ylempänä.

Lähde: Hindustan Times

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo