Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Verstappenilta kova uhkavaatimus uransa jatkolle: “Muuten en ole täällä kovinkaan pitkään”

Max Verstappen vihjasi uransa päätöksestä
AOP

F1-kauden kolmanteen osakilpailuun paalupaikalta starttaava Max Verstappen on antanut hurjan uhkavaatimuksen uransa jatkolle.

Max Verstappen on ennenkin ilmaissut tyytymättömyytensä F1-sarjaan vuonna 2021 ilmestyneisiin sprinttikilpailuihin. Tällä kaudella sprinttikilpailuiden määrä on noussut jo kuuteen.

Hallitseva maailmanmestari Verstappen ei ole muutoksesta lainkaan innoissaan ja vihjaili Australian GP:n alla jopa uransa mahdollisesta päätöksestä.

– Vaikka formaattia muutettaisiinkin, minusta Formula 1:n DNA:han ei kuulu tällaisten sprinttikilpailujen järjestäminen, Verstappen tylytti.

– Toivottavasti muutoksia ei tule liikaa, muussa tapauksessa en ole täällä kovin pitkään.

Formula 1 on ollut uusien sprinttiformaattien kannalla vahvasti, mutta faneilta vastaanotto ei ole ollut aivan yhtä hyvää.

– Ymmärrän, että he haluavat tehdä jokaisesta ratapäivästä jännittävän, mutta heidän pitäisi lyhentää viikonloppua ja ajaa vain lauantaina ja sunnuntaina ja tehdä niistä kahdesta päivästä jännittäviä.

– F1:ssä on kyse siitä, että saa kaiken irti karsinnoissa ja että ajaa upean sunnuntain pitkällä kisamatkalla. Se on lajin DNA, enkä ymmärrä, miksi sitä pitää muuttaa.

Verstappen tulee olemaan 31-vuotias, kun tämän sopimus Red Bullin kanssa päättyy. Mies vihjasikin Gp Fans -sivuston mukaan mahdollisesta poistumisesta F1-sarjasta.

– Haluan tehdä muita asioita. F1 on mahtavaa ja olen saavuttanut paljon. Olen todella iloinen ja ylpeä siitä, mutta siihen kuuluu paljon matkustamista ja paljon kilpailuja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1