Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Iivo Niskanen ylivoimainen kuninkuusmatkalla – Lindholmille jälleen mitalia kaulaan

Iivo Niskanen voitti Rukalla vapaan 15 kilometrin osakilpailun.
AOP

Inarin Sm-hiihdot päättyivät miesten 50 kilometrin vapaan hiihotavan kilpailuun ,jossa voittoon hiihti Iivo Niskanen. Toiseksi sijoittui viikolla kilpailuita urakoinut Remi Lindholm. Kolmanneksi kisassa sijoittui Markus Vuorela.

Miesten 50 kilometrin kilpailusta tuli Iivo Niskasen näytös. Niskanen otti kultaa näytöstyyliin reilun minuutin toiseksi sijoittunutta Remi Lindholmia nopeampana. Niskanen hiihti kaksi minuuttia aiemmin lähteneen Lindholmin kisassa kiinni, mutta Lindholm karkasi Niskaselta ja sai hiihdettyä noin minuutin etumatkaa umpeen viimeisellä kympillä. Alussa Lindholm oli kuitenkin jo jäänyt liian kauaksi.

Markus Vuorela hiihti koko kisan ajan hyvin ja piti itseään pronssissa kiinni. Ainoan haasteen pystyi tarjoamaan tänä talvena viestimiehet hopealla ankkuroinut Niko Anttola.

Lindholm ja Vuorela antoivat muille hieman tasoitusta kilpailuviikon pituudessa, sillä molemmat olivat mukana Bodenissa Sotilaiden MM-hiihdoissa. Lindholmille 50 kilometrin kisa oli viikon kuudes kisa miehen omien laskujen mukaan. Mitalitili Lindholmilla karttui kahdella Sotilaiden MM-kullalla ja kahdella SM-hopealla Inarista.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Talviurheilu