Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Miamin Masters-turnaus ratkeaa! – Loppuottelusta tulossa hurja otatus

Daniil Medvedev ja Jannik Sinner tennisturnauksessa.
AOP

Miamin Masters-turnaus on edennyt siihen pisteeseen, että on jäljellä enää loppuottelu. Loppuottelussa pelaavat turnauksen ehdottomasti kaksi parasta pelaajaa, kun alakaaviosta läpi tullut Daniil Medvedev kohtaa italialaisen supertähden. Miamin turnauksen loppuottelusta on odotettavissa hieno taistelu kahden kovan pelaajan välillä.

Miamin Masters-turnauksen loppuottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 20.00. Miamin finaalissa pelaavat vastakkain turnauksessa kakkoseksi sijoitettu Venäjän Daniil Medvedev ja Italian Jannik Sinner. Sinner oli turnauksessa sijoitettuna vasta kymmenenneksi.

Ottelusta voidaan odottaa hyvillä mielin kovaa taistelua, sillä Sinner on näyttänyt huomattavasti paremmalta läpi turnauksen kuin vastustajansa.

Italialainen on edennyt komealla tyylillä loppuotteluun Miamissa. Italian tämän hetken ykköspelaaja selvitti toisen, kolmannen ja neljännen kierroksen ottelut ilman erätappioita. Puolivälierässä Sinner murskasi Suomen Emil Ruusuvuoren. Välierässä italialainen menetti avauserän murron johdosta Espanjan Carlos Alcarazia vastaan, mutta käänsi pelin nimiinsä 2-1 -erin. Indian Wellsissä välierän Alcarazille hävinnyt Sinner maksoi siis potut pottuina.

Medvedev selvitti tiensä jo toistamiseen putkeen Masters-turnauksen loppuotteluun. Venäläinen taipui Indian Wellsin loppuottelussa Alcarazille, joka pelasi mykistävän ottelun.

Miamissa on ollut Medvedeville hieman sopivammat olosuhteet, kun kenttä on ollut nopeampi. Turnauksessa venäläinen selvitti tiensä loppuotteluun pelaamalla vain neljä ottelua. Kolmannen kierroksen vastus eli Slovakian Alex Molcan joutui luovuttamaan, joten Medvedevin ensimmäinen viikko turnauksesta oli varsin lupsakas.

Neljännellä kierroksella Medvedev kaatoi Ranskan Quentin Halysin, puolivälierässä Yhdysvaltain hurjaa nousua tehneen Christopher Eubanksin ja välierässä maanmiehensä Karen Khachanovin.

Khachanovia vastaan Medvedev menetti erän. Ensimmäinen erä meni katkaisupelin jälkeen Medvedeville, mutta toisessa erässä Khachanov sai murron ja vei erän 6-3 -pelein nimiinsä. Päätöserässä Medvedev antoi ensimmäisessä syöttövuorossaan murtopallon, mutta oli tämän jälkeen suvereeni.

Pelaajat ovat kohdanneet toisensa viidesti aiemmin ja jokainen näistä väännöistä on kääntynyt Medvedeville. Rotterdamin ATP-500 -turnauksessa helmikuussa Sinner vei avauserän, mutta Medvedev käänsi ottelun nimiinsä. Tuossa ottelussa venäläinen menetti kahdesti syöttönsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis