Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Miesten viestissä tuttu voittaja – Niskanen jätettiin kolmanneksi

Lauri Lepistö
AOP

Jämin Jänne vei miesten pitkän viestin Inarin SM-kisoissa. Imatran urheilijat nousi ankkuriosuudella toiseksi ja Puijon Hiihtoseura sijoittui viestissä Iivo Niskasen hirmuvedosta huolimatta vasta kolmanneksi.

Jämin Jänne on voittanut miesten viestin Suomen mestaruuden. Jänne oli kissa omassa luokassaan, sillä eroa toiseksi sijoittuneeseen Imatran Urheilijoihin tuli 42,7 sekuntia. Kolmanneksi sivakoi Iivo Niskasen ja Perttu Hyvärisen edustama Puijon Hiihtoseura.

Ensimmäisellä osuudella pidettiin varsin kovaa vauhtia ja porukka hajosi nopeasti. Ensimmäisenä vaihtoon tuli Taivalkosken Metsä-Veikkojen Heikki Korpela, perässään IF Minkenin Kalle Parantainen.

Puijon Hiihtoseuran avaaja Joonas Sarkkinen jäi osuutensa reilusti kärjestä, joten Iivo Niskaselle jäi paljon kirittävää. Eroa kärkeen oli vaihdon aikana yli minuutti.

Toisella osuudella Jämin Jänteen Ristomatti Hakola piti kovaa vauhtia yllä, jotta Niskanen ei saisi kärkijoukkoa kiinni. Niskanen kuitenkin sai Hakolan kiinni ennen seuraavaa vaihtoa. Niskanen oli osuudellaan muita hiihtäjiä yli 26 sekuntia nopeampi.

Ankkuriosuudella Jämin Jänteen Lauri Lepistö karkasi lopulta muilta ja vei joukkueensa voittoon. Taaempana Imatran Urheilijoiden ankkuri Miro Karppanen otti Puijon Hiihtoseuran Arttu Heikkisen kiinni ja pystyi nostamaan joukkueensa hopeamitaleille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu