Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtanen valloitti Lillen! – Uran toinen turnausvoitto haastajakiertueella

Otto Virtanen valloitti Lillen Challenger turnauksen.
AOP

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen otti uransa toisen turnausvoiton ATP-kiertueella. Virtanen voitti nelossijoitettuna pelaajana Ranskan Lillessä pelatun Challenger-kiertueen turnauksen. Turnauksen voitosta suomalaislupaus sai tililleen muhkean summan rahaa ja hyvän määrän ATP-pisteitä, jotka auttaa Virtasta paremmille sijoille rankingeissa.

Suomen Otto Virtanen otti kolmeen viikkoon jo toisen haastajaturnauksen voiton. Virtanen kaatoi Ranskan Lillessä pelatun turnauksen loppuottelussa Australian Max Purcellin kolmieräisen taiston jälkeen 6-7, 6-4, 6-2 -lukemin. Virtaselle voitti tietää reilun 16 tuhannen euron palkintopottia ja sataa ATP-pistettä.

Virtanen tulee nousemaan voittonsa ansiosta maanantaina julkaistavalla tuoreella listalla ennätysrankingiinsa eli sijalle 109. Virtanen nousee yhteensä 30 sijaa. Finaalissa tappion kärsinyt Purcell nousee myös ATP-listalla. Australialainen on maanantain listalla sijalla 86.

Ottelussa suomalainen sai vahvan alun ja karkasi syötönmurron turvin avauserässä 5-2 -johtoon. Virtasella oli kaksi erä- ja murtopalloa 5-2 -tilanteessa, mutta ei onnistunut käyttämään näitä hyödykseen. Sen jälkeen Purcell tuli Virtasen virheiden kautta erään mukaan ja vei avauserän nimiinsä lopulta katkaisupelin kautta.

Toisessa erässä Virtasen syöttö takkusi alkuun, mutta lopulta 2-2 -tilanteessa sai suomalainen erän ainoan murtonsa ja marssi lopulta erävoittoon vieden ratkaisun kolmanteen erään. Kolmannessa erässä Virtanen mursi kolmesti Purcellin syötön, mutta menetti itsekin kertaalleen syöttönsä. Lopulta ottelu tuli vaivattomasti suomalaisen nimiin.

Ensi viikolla Virtanen ei pelaa missään. Seuraavaksi suomalainen nähdään tositoimissa Barcelonan ATP-500 -turnauksen karsinnoissa. Ne käynnistyvät 15. huhtikuuta. Mikäli Virtanen jatkaa ATP-kiertueella vahvaa virettään myös massakentillä, niin suomalainen noussee sadan joukkoon ja pääsee suoraan Ranskan avointen kaavioon sekä samalla uransa ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen pääsarjaan mukaan.

Ensi viikolla pelataan ATP-kiertueella kolme turnausta ja viikon kuluttua käynnistyy massakenttäkauden ensimmäinen Masters-1000 -kisa Monte-Carlossa, jonka karsinnoissa on mukana myös Emil Ruusuvuori. Barcelonan turnauksessa Ruusuvuori on suoraan mukana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis