Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Suomalaisittain uskomaton tennisviikko huipentuu! – Otto Virtanen haastajaturnauksen finaaliin

Otto Virtanen Davis Cupin ottelussa.
AOP

Suomen miestenniksellä menee tällä hetkellä paremmin kuin kertaakaan koko 2000-luvulla aikaisemmin. Miesten tenniksessä kaksinpelin soturit Emil Ruusuvuori ja Otto Virtanen tulevat olemaan maanantaina julkaistavalla ATP-listalla parhailla sijoillaan koko uransa osalta. Ruusuvuori tulee nousemaan 40 parhaan joukkoon ja Virtanen on tyrkyllä jopa sadan parhaan joukkoon. Virtasella on omissa käsissään sijat, sillä suomalainen pelaa haastajaturnauksen loppuottelussa sunnuntaina. 

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen pelaa sunnuntaina Ranskan Lillen haastajaturnauksen loppuottelussa. Neljänneksi turnauksessa sijoitettu Virtanen kohtaa loppuottelussa ykköseksi sijoitetun Australian Max Purcellin. Purcell on suomalaisille tuttu pelaaja, sillä Emil Ruusuvuori kaatoi Purcellin Australian avointen ensimmäisellä kierroksella.

Virtanen pelaa nyt toista kertaa edelliseen kolmeen viikkoon Challenger 100 -tasoisen turnauksen loppuottelussa. Aiemmin maaliskuussa Virtanen voitti Sveitsin Luganossa pelatun turnauksen kaatamalla loppuottelussa Turkin Cem Ilkelin. Viime viikolla Bielin haastajaturnauksen puolivälierässä Virtanen taipui Itävallan Jurij Rodionoville kolmieräisen taistelun. Tässä turnauksessa Rodionov oli sijoitettu kakkoseksi ja suomalainen kaatoi tämän lauantain välierässä tyrmäävästi 6-3, 6-1 -erin.

Maaliskuu oli Virtaselle erinomainen, sillä suomalainen voitti kymmenen ottelua ja hävisi vain yhden. Lillen turnauksessa Virtanen on ollut kokonaisuutena loistavassa vireessä, sillä 21-vuotias suomalainen on menettänyt syöttönsä vain kahdesti. Tämä tapahtui avauskierroksen ottelussa Bulgarian Dimitar Kuzmanovia vastaan, kun toisen alussa Virtanen nukahti ja menetti kahdesti putkeen syöttönsä, mutta oli silti vielä nousta erävoittoon.

Mikäli Virtanen voittaa Lillen turnauksen saa suomalainen tililleen rahaa reilut 16 tuhatta euroa ja 100 ATP-pistettä. ATP-listalla suomalainen nousee vähintään 110 parhaan joukkoon. Seuraava turnaus Virtasella on edessään 15. huhtikuuta alkaen, kun tämä aloittaa Barcelonan ATP-500 -turnauksen karsinnat. Turnaus pelataan massakentällä ja siihen otetaan mukaan 48 pelaajaa. Ruusuvuori pääsee mukaan ilman karsintoja.

Ruusuvuori nousee maanantain ATP-listalla uransa parhaalle sijalle eli 37.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis