Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Suomen hiihtotähdelle MM-kultaa – Suomella kova joukkuepanos

maastohiihto
AOP

Suomalaisen hiihtoperheen katseet on kohdistettu tänä viikonloppuna Inarin SM-hiihtoihin, jossa paikalla ovat kaikki Suomen kovimmat tekijät. Kovia kisoja on kuitenkin viikolla ollut tarjolla myös muualla.

Suomen Remi Lindholm nappasi Sotilaiden MM-kilpailuista kultaa Ruotsin Bodenissa. Lindholm oli vapaan 15 kilometrin kilpailussa lähes tulkoon ylivoimainen, sillä hän voitti toiseksi tuleen Ranskan Jules Lapierren lähes 15 sekunnilla. Kolmanneksi sijoittui Latvian Andrejs Rastorgujevs häviten voittajalle 22 sekuntia.

Koko Suomen joukkueen panos oli erittäin hyvä. Kilpailun jälkeiseen kukitukseen pääsi mukaan viidenneksi sijoittunut nuorempi rajavartija Markus Vuorela. Kersantti Ristomatti Hakola oli kilpailun kahdeksas, luutnantti Niko Husu yhdeksäs ja vanhempi rajavartija Juho Friman 31.

Lindholmilla ja Hakolalla oli kisoista jo kultaa pariviestistä tiistailta. Hiihtäjät jatkoivat Bodenista matkaa Inariin, jossa he osallistuivat lauantaina miesten SM-viestiin. Hakola hiihti viestin voittaneessa Jämin Jänteessä kakkososuutta ja Lindholm siivitti Imatran urheilijat toiseksi. Puijon hiihtoseura oli vahvasti voitossa kiinni kolmen osuuden jälkeen, mutta ampumahiihdon nuorten MM-kultamitalisti Arttu Heikkinen ei onnistunut pitämään Jämiä ja Imatraa takanaan ankkuriosuudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu