Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hakeeko Lando Norris tietä ulos sopimuksestaan? – McLarenin toimitusjohtajalta suora vastaus

Lando Norrisin sopimuksessa ei ole purku pykälää
AOP

Lando Norrisin sopimustilanne on puhuttanut viime aikoina paljon McLarenin vaikean F1-kauden alun myötä. Nuorella brittikuljettajalla on sopimus McLarenin kanssa vuoteen 2025 saakka.

Kauden kahdessa ensimmäisessä kilpailussa Lando Norris ajoi maaliin aivan joukon häntäpäässä. Heikko kauden aloitus saikin monet spekuloimaan, löytyykö Norrisin sopimuksesta pykälää sen purulle.

McLarenin toimitusjohtaja Zak Brown avasi kuljettajan sopimustilanneta Sky Sports F1:lle.

– Hänellä ei ole yhtään exit-lauseketta, Brown kertoi McLarenin fanien iloksi.

– Kun hänen sopimuksensa päättyy seuraavaksi, jos emme menesty eikä hän tunne, että hän voi voittaa kilpailuja ja kilpailla mestaruudesta, silloin uskon, että kuka tahansa kuljettaja tai tiimin jäsen [harkitsisi lähtöä]. Olemme kaikki täällä voittaaksemme.

Australiassa homma rupesi kuitenkin viimein sujumaan hieman ja brittikuljettaja ajoi lopulta kuudenneksi. Brown vahvistikin, ettei Norris edes hakisi tietä ulos, vaan brittikuljettaja olisi tyytyväinen nykyiseen asemaansa.

– Hänellä on sopimus kanssamme, ja mikä tärkeintä, hän on erittäin tyytyväinen täällä ja näkee edistyksen, jota olemme saavuttamassa, ja hän on tiimipelaaja.

Toistaiseksi McLarenilla ollaan siis huoletta Norrisin tilanteen suhteen. Brown kuitenkin tiedostaa, että mikäli sopimuksen loppua kohden tulokset eivät ole parantuneet, on selvää, että brittikuljettaja voisi olla halukas hakemaan menestystä muualta.

– Ymmärtäisin, jos hän sanoisi: ‘Minun on päästävä voittavaan kilpa-autoon’.

– Meillä on kuitenkin aikaa todistaa hänelle, että annamme hänelle voittajakelpoisen auton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1