Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-konkari kertoo tulevan ottelun panoksista: “Olen selkä seinää vasten”

Jorge Masvidal
AOP

Vapaaottelukonkari Jorge Masvidal kertoo, että tuleva kamppailu Gilbert Burnsia vastaan saattaa jäädä hänen viimeisekseen. Masvidalilla on allaan kolme peräkkäistä tappiota.

Jorge Masvidal on urallaan siinä tilanteessa, että seuraavasta ottelusta on tultava voitto. Kaiken nähnyt UFC-konkari on ollut mukana uskomattoman pitkään, mutta kirkkaimmat saavutukset ovat ainakin toistaiseksi jääneet haaveeksi.

Masvidal oli hurjassa tikissä vuonna 2019 ja otti kolme näyttävää voittoa putkeen Darren Tillistä, Ben Askrenista ja Nate Diazista. Varsinkin Askrenia vastaan nähty tyrmäys vain viiden sekunnin jälkeen on jäänyt kaikkien vapaaottelua seuraavien mieleen.

Masvidal hälytettiin pikaisella aikataululla Kamaru Usmanin vastustajaksi vuonna 2020. Lyhyestä harjoitusleiristä huolimatta Masvidal antoi kunnon vastuksen nigerialaiselle, joka otti kuitenkin ansaitun pistevoiton.

Vuotta myöhemmin Masvidalille tarjoutui mahdollisuus revanssiin, mutta Usman oli jälleen kerran parempi voittaessaan tyrmäyksellä.

Tämän jälkeen Masvidal asteli kehään Colby Covingtonin kanssa, joka vei yksipuolisen näytöksen nimiinsä.

Seuraavaksi vastaan asettuu brassitähti Gilbert Burns ja Masvidal myöntää, että ottelu saattaa jäädä hänen viimeisekseen.

– Olen selkä seinää vasten. Jos häviän, jätän leikin sikseen. Jos voitan, teen kaikkeni mestaruusvyön eteen.

Lähde: MMA Weekly

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit