Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Venäjän tennistähti kesti paineet! – Italian tennistähti jäi nuolemaan näppejään

Daniil Medvedevin rysty on julmettu lyönti.
AOP

ATP-kiertueen toinen Masters-1000 -tason turnaus pelattiin loppuun sunnuntaina. Sunnuntaina pelatussa loppuottelussa nähtiin kaksi turnauksen selvästi parasta pelaajaa vastakkain, kun Venäjän Daniil Medvedev kohtasi Italian Jannik Sinnerin. Sinner oli finaaliin etenemällä kaatanut matkallaan jo turnauksen suurimman mestarisuosikin, mutta sama vire ei enää loppuottelussa jatkunut.

Venäjän Daniil Medvedev otti vuoden ensimmäisen isomman turnauksen voittonsa. Medvedev kaatoi Miamin Masters-turnauksen loppuottelussa Italian Jannik Sinnerin suoraan kahdessa erässä 7-5, 6-3. Tasaisessa ottelussa kumpikin pelaaja onnistui murtamaan toistensa syöttöjä, mutta lopulta rutinoituneempi finaalipelaaja Medvedev vei Miamin turnauksen nimiinsä.

Ottelun avauserässä Sinner karkasi murrolla 3-2 -johtoon, mutta ei onnistunut pitämään syöttöään seuraavassa syöttövuorossa. Erä ratkesi lopulta 12. pelissä, kun Medvedev sai kaksi murtopalloa ja käytti heti ensimmäisen vieden erän 7-5 -lukemin nimiinsä.

Toisessa erässä Medvedev karkasi varhaisella murrolla johtoon, mutta Sinner kuittasi heti murron takaisin. Tämä ei kuitenkaan nostanut Italian ykköspelaajaa tarvittavalle tasolle vaan Sinner onnistui heti menettämään syöttönsä uudelleen. Tämän jälkeen Medvedev antoi ottelun kolmessa viimeisessä syöttövuorossaan vain kolme pistettä Sinnerille ja vei erän 6-3 -lukemin.

Medvedev ja Sinner jatkavat tenniskauttaan seuraavaksi Monte-Carlon Masters-turnauksessa, joka käynnistyy viikon päästä. Monte-Carlossa pelataan tunnetusti massalla.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis