Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fanit innostuivat Mercedeksen hyvästä vauhdista – Tallipäällikkö Toto Wolff painoi jarrua

Toto Wolff hillitsi Mercedes-fanien innostusta
AOP

Mercedeksen vauhti alkoi vihdoinkin näyttämään Australian GP:ssä siltä, mitä koko alkukausi ollaan tallilta odotettu. Tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan lähtisi liikaa vielä innostumaan.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on vetänyt naruista samaan aikaan kun tallin fanit ovat herätelleet toiveita kärkikamppailuun pääsystä.

Mercedeksen kilpailu Australiassa alkoi upeasti, kun George Russell sekä Lewis Hamilton johtivat kilpailua avauskierroksella. Russellin alamäki alkoi kuitenkin nopeasti ja brittikuski joutui lopulta keskeyttämään kilpailun. Hamilton puolestaan pysyi kilpailussa hyvin mukana, kunnes Red Bullin Max Verstappen kruisaili brittikuskin ohi ja lopulta voittoon.

Wolff oli tyytyväinen, että Mercedeksen parantunut vauhti tunnustettiin, mutta myönsi myös, että se herätti myös joitakin kysymyksiä, jotka vaativat vastauksia.

– Meidän täytyy miettiä, miksi olimme niin nopeita täällä. Emme saa harhauttaa itseämme liikaa, mutta pidämme ehdottomasti kehityssuuntamme ja otamme askeleen kerrallaan eteenpäin, saksalaispomo kommentoi.

Mercedes-pomo varoittaa, ettei tallissa voida tuudittautua liikaa. Matkaa Red Bulliin on vielä paljon, mutta kärjen takana joukko on tiivis.

– Vauhtimme oli vahvaa, Wolff sanoi.

– Verstappenin takana, joka ajaa aivan eri sarjassa heti DRS:n avauduttua, kaikki muut ovat lähes samalla tasolla.

Mercedeksen parantunut vauhti lupailee kuitenkin parempaa loppukautta ajatellen. Erityisesti, kun talli on vielä tekemässä lisää parannuksia W14-autoonsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1