Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hamilton ei sulattanut Verstappenin syytöksiä Mercedeksen sääntörikkomuksista: “Se on kilpa-ajoa”

Lewis Hamilton ja Max Verstappen Australian GP:ssa
AOP

Lewis Hamilton on eri mieltä Max Verstappenin syytöksistä, että brittikuski olisi rikkonut sääntöjä Australian GP:ssä.

Lewis Hamiltonilla ja Max Vertappenilla on eriävät käsitykset Australian GP:n tapahtumista.

Verstappen kommentoi aiemmin kilpailun jälkeen startin tapahtumia, joissa Hamilton ohitti hollantilaisen aggressiivisella liikkeellä mutkan sisäpuolelta. Hallitsevan maailmanmestarin mukaan tilanteessa ei kuitenkaan oltaisi “noudatettu täysin sääntöjä”.

– Omalta osaltani yritin vain välttää kontaktia.

– Säännöissä on aika selvästi sanottu, mitä nyt saa tehdä ulkopuolelta, mutta sitä ei selvästikään noudateta, Verstappen kommentoi viitaten Hamiltonin ohitukseen.

Seitsenkertainen maailmamestari, Hamilton, ei Vertappenin syytöksiä pureskelematta niellyt, vaan ilmaisi oman näkemyksensä tilanteesta.

– Hän jarrutti aikaisin ja minä myöhään. Olin täysin sisäpuolella ja mielestäni jätimme molemmat tilaa toisillemme, Hamilton sanoi.

– En ajanut häntä ulos tieltä, eikä hän kääntynyt päälleni. Emme siis koskeneet toisiimme, ja se on kilpa-ajoa.

Verstappen pystyi kuittaamaan Hamiltonin myöhemmin kilpailussa ja kruisaili kilpailun voittoon lopulta helpohkon oloisesti.

– Se oli hieman sekavaa, mutta selvisimme kaikesta. Autossa oli taas hyvä vauhti ja voitimme, mikä on tärkeintä, Verstappen kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1